Hvordan velger jeg den beste felles kredittkort?

 Åpning av en felles kredittkort kontoen kan være en god måte for ektefeller, par eller familiemedlemmer til å dele en kredittkonto. Hvert enkelt kort med en regning festet slik at de får kjøp. Når jeg prøver å velge det beste, er det noen ting du bør se, inkludert renten på kortet og belønningene du får fra kjøp. Du bør også vurdere å velge et kort med en tilbudspris periode. Vær oppmerksom på de avgiftene kredittkortselskapet også.

 En av de viktigste tingene du bør se på er renten på kortet. Hvert kort vil ha en betalt årlig på kjøp. Mesteparten av tiden, vil et felles kredittkort konto kreve en høy rente. Dette gjør det svært viktig for deg å forstå hva din hastighet er og om det kan endre seg. Hvis du ikke betale av balanse, er dette mye renter du belastes.

 Noe annet å vurdere er ingen belønninger program som følger med kortet. Mange ganger, vil kredittkort selskaper tilbyr belønner deg hver gang du foretar et kjøp, slik at for hver euro du bruker, får du samle et visst antall poeng. Disse poengene kan innløses for ting som flyreise, hotellopphold og merchandise. Hver kredittkort som tilbyr dette kommer til å være en annen belønninger program, og du bør velge en som passer dine behov.

 Alternativt til en konto i forbindelse med en kampanjeperioden må velge. Mange kredittkort har en 0% rente innledende periode, som vil tillate deg å overføre beløp fra andre kredittkort til å ha den nye kontoen og spare penger. Noen kort vil gi deg opp til ett års rentefrie kjøp.

 En annen faktor som du vil ønske å vurdere er hvor mye avgiftene i kredittkortselskapet. Noen selskaper vil belaste deg en årlig avgift og et gebyr hvis du går over grensen. Du kan også betale sent hvis du ikke gjøre betalingen i tide.

  •  Beregne virkningen av faktorer, inkludert honorar til kortet, renter, poeng og andre belønninger som kommer fra å gjøre enkelte kjøp.
  •  Når du velger en felles kredittkort-konto, er det viktig å vurdere renten og andre forhold.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha