Hvordan velger jeg den gjenkjenner trøtthet hos barn?

 Gjenkjenne tegn på tretthet hos barn er ofte definert ved en endring i atferd. En gang aktive barn plutselig synes å være interessert i fysisk aktivitet kan være et symptom. Sovner på dagtid timer for ingen åpenbar grunn kan være en viktig indikator på tretthet hos barn. Apati eller repetitive gjesping kan være et tegn på at barnet ditt lider av tretthet, irritabilitet som hans.

 Barn er lei av forskjellige grunner. En slik faktor kan være en vitamin-mangel. Hvis et barn ikke får riktig ernæring eller vitamin krav, kan han lide av tretthet. Enkelte vitaminmangel kan sprø negler eller tynt hår, et tegn grunn til bekymring.

 Hvis barnet viser symptomer som diaré og tretthet eller depresjon og tretthet, kan det kreve intervensjon av en barnelege nødvendig for å fastslå den eksakte årsaken til hans symptomer. Alvorlig tretthet hos barn i en underliggende årsak, og bør ikke ignoreres. Depresjon kan også føre til kronisk tretthet hvis venstre ubehandlet.

 En forelder som kjenner vaner og personlighet av et barn vil være i stand til enkelt å identifisere tretthet ved det generelle utseendet og holdning til sitt barn. Hvis barnet ditt plutselig utvikler en lei utseendet på mørke ringer under øynene, kan det være et symptom. Tegn på tretthet hos barn kan også manifestere ved å sove flere timer. For eksempel, hvis den normale rutine for barnet ditt er alltid 10 timer søvn per natt, og plutselig sover han 12 timer eller mer, kan tyde på tretthet. Hvis hans holdning endret plutselig, eller kanskje motvillige til å komme seg ut av sengen om morgenen han, kan dette være et tegn også.

 Hvis barnet ditt plutselig viser tegn på ekstreme krefter oppgavene han har aldri hatt noen problemer med tidligere nådd, ville han lider av tretthet. For eksempel, hvis barnet ditt plutselig problemer med å gjøre sine oppgaver eller klager over å være sliten etter å gjøre dem, kunne han være et signal. Mangel på energi hos barn kan ha alvorlige årsaker og bør ikke bli avvist.

 Et barn alltid vært en god student og hjemmeoppgaver ferdig i tide, ville plutselig falle bak på skolen på grunn av trøtthet eller ekstrem tretthet. Dette kan være et tegn for å søke etter også. Hvis barnet ditt er for utmattet til å gjøre det bra på skolen, kanskje en god løpet av handlingen er å ha en komplett fysiske planer for ham.

  •  Utilstrekkelig søvn kan føre barna til å bli trett.
  •  En barnelege kan være nødvendig for å fastslå den eksakte årsaken til utmattelse av et barn.
  •  Hvis et barn ikke får riktig ernæring eller vitaminbehov, kan de lider av utmattelse.
  •  Tenåringer ofte lider av depresjon til angst og tretthet i tillegg til sine andre symptomer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha