Hvordan velger jeg den mappen?

 I strikking, er det opprettet en mappe et gap og øker antall knivstikking, noe som gjør det mye bredere. For å gjøre en mappe, må du ha jobbet minst en hel knivstikking rad. Med ferdig knivstikking på venstre pinne, fylle en strikk eller vrang maske som normalt. Istedenfor å se frem til neste maske, vikle garnet rundt nålen fra rygg til front, og dette er dekselet. Fullfør neste maske på vanlig måte. Hvis du knivstikking til neste rad, behandle det som om garn enn en fullstendig sting.

 Kast knivstikking mellom to strikk eller vrang to knivstikking er utført på denne måten. Utføre et kast mellom en rettmaske og en vrang maske, derimot, er en litt annen prosess. I stedet for knivstikking komplettering til den bakre side av nålene, kan sette dem i fronten av stykket, den oppadgående. For en fullstendig snuoperasjon når du arbeider med dekorative bånd, vikle garnet rundt nålen to ganger fra tilbake til forsiden. Dette holder ledningen på høyre side av nålen.

 Vær forsiktig når du strikke eller vrang med et garn om, fordi loopen garn, løs og lett å slippe vil bli. Hvis du mister garn og kan tydelig se garnet fange den løse tråden mellom fingrene og legg den på venstre pinne. Ellers vil det være nødvendig å angre de siste to rader og starte på nytt.

 Et deksel kan brukes til å lage et dekorativt mønster, slik som en rad over lace maljer for arbeid. Hullet av et deksel kan også brukes som et knapphull. Når du arbeider med fine materialer som fingret vekt garn, vurdere å styrke knapp med broderitråd.

  •  Garn for strikking.
  •  YO knapphull kan bli styrket med broderitråd.
  •  Strikkepinner og garn.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha