Hvordan velger jeg riktig Inflasjon Needle?

 Du kan kjøpe en inflasjon nål for svært lite penger, men velger høy kvalitet nåler kan spare penger og tid. Det kan være umulig å ha en brukket nål fast for å erstatte en sport ball og ballen er mer enn bare å kjøpe løsne sterke kostnadsveksten nåler. Størrelse, kostnad, og metall type og kvalitet er viktige hensyn.

 En viktig faktor er inflasjon nål. En standard nål størrelse er vanligvis fra 1 1/4 tommer og 5/16 tomme i diameter. Standard sportsballer bare tillate 1 1/4 centimeter av en nål å gå inn i, men en lengre lengde kan tillate deg å bruke nål på andre typer oppblåsbare elementer. For lange nåler kan øke risikoen for å bøye eller bryte, så det kan være lurt å kjøpe en nål som omtrent en fjerdedel og en halv tomme lang.

 Kvaliteten av metallet i hvilket en inflasjon nål er viktig. Dårlig kvalitet metall kan bøye eller brekke lett ved normal bruk. Noen nåler ville måtte bli trukket ut langsomt for å forhindre brudd, men langsom fjerning tillater mer luft å unnslippe. Det er en god idé å bruke for å finne ut så mye som mulig om metallet for produksjon av nålen du planlegger å kjøpe.

 Forskjellige typer av metall kan bedre styrke og holdbarhet i tillegg. Du kan finne inflasjons nåler laget av metallegeringer og belagt metaller. Forniklet stål, galvanisert jern og rustfritt stål er alle vanlige materialer som brukes. Rustfritt stål kan være det beste alternativet, fordi det er en veldig sterk metall som ruster ikke, noe som gjør det til et godt valg for barn eller tenåringer som ikke kan ta skikkelig vare på den.

 Undersøke inflasjons nåler på internett kan gi deg nyttig informasjon. Noen nåler er tynn og utsatt for bøyes eller brekke, men forbrukernes vurderinger kan hjelpe deg å unngå disse problemene. Online forskning kan også hjelpe deg med å finne en pris som passer dine behov. Inflasjon nål pakker kan variere i pris fra mindre enn en dollar til over $ 20 $, og kan omfatte en enkelt nål eller mange nåler. En stor tilførsel av dårlig kvalitet nåler kan koste svært lite, men nåler bryte inn dine sports baller kan være en problemfri.

 Gå til en butikk som selger sportsutstyr kan være et godt alternativ. Representantene kan hjelpe deg og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. De kan ha informasjon for deg om inflasjon nål merkene kundene misliker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha