Hvordan vet girutvekslingen med VIN nummer

 Bilen identifikasjonsnummer er et 17-sifret kode som brukes til å identifisere og spore hver produsert bil. Hvert tall og bokstaver som finnes i en VIN avslører informasjon om bilen som merke, modell, årsmodell og størrelsen på motoren. Selv om det kan være mulig å utlede informasjon om utvekslingsforhold til en bil fra sitt identifikasjonsnummer, som i stor grad avhenger av informasjonen i produsentens omfatter kjøretøyet deskriptor seksjon VIN.

 Instruksjoner

 Finn VIN på bilen. Det kan bli funnet på klistremerke på innsiden av døren på førersiden eller på en stemplet metallplate integrert i dashbordet over rattet. Det er også tittelen på bilen.

 VDS identifisere delen, fire til åtte sifrene i VIN. Denne delen inneholder vanligvis informasjon som bilmodell, motorstørrelse og kroppstypen. Selv om ikke alle bilprodusenter omfatter utvekslingsforhold informasjon i VDS, vil dette være hvor informasjonen er funnet hvis det var inkludert.

 Finn en online guide som, eller ta kontakt med en bilforhandler for å hjelpe tolke VDS. Rekkefølgen av mening i tallene og hvilken type informasjon som er inkludert varierer fra produsent.

 Hint

 Mange produsenter inkluderer ikke informasjon om utvekslingsforhold i VIN.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha