Hvordan vet jeg når mine bremseslanger Bad?

 Bremsene er trolig de viktigste sikkerhetsaspekter ved en bil, og bør sjekkes jevnlig for å sikre at de fungerer som de skal og ikke er slitt, skadet eller lite væske. Du kan utføre flere enkle tester hvis du mistenker at bremsene ikke fungerer ordentlig. Hvis du finner bilen din gjør faktisk har et problem med hans bremser, ikke kjøre bilen og straks oppsøke en profesjonell mekaniker. Å kjøre en bil med defekte bremser fare ikke bare din egen sikkerhet, men også sikkerheten til andre rundt deg.

 Instruksjoner

  •  1

 Slå av motoren på bilen og sette bilen i park. Trykk på bremsepedalen med foten. Hvis bremsepedalen er "myke" eller "myk", kan det hende at bremsene ikke har nok væske.

 2

 Lytt angiveri lyder under bremsing. Disse lydene indikerer bremsene må skiftes eller rengjøres og bilen er trygt å kjøre, spesielt ved høye hastigheter.

 3

 Føre til en lav hastighet isolert område og trykk fast på bremsepedalen. Hvis bilen ikke kommer til en umiddelbar stopp, er det sannsynlig at det er et problem med bremsene.

 4

 Observere om bremsene tendens til å flytte vognen til den ene eller den andre under bremsing. Dette er en annen indikasjon på at bremsene trenger reparasjon.

 5

 Kjøre bilen langsomt for å se om den bremsemotstand i det hele tatt. Hvis de gjør det, må de repareres umiddelbart.

 Hint

 Kjør aldri bil ved høye hastigheter hvis du mistenker at bremsene må repareres eller erstattes.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha