Hvordan vite om din soltak Motor Is Dead

 En soltak er en fin måte å slippe inn lys under en solrik dag. Men du kan finne fra tid til annen taket åpner ikke riktig. Dette kan være på grunn av takluke motor dø på. For å sjekke om soltaket motor er død eller ikke det er noen forskjellige områder av bilen som du trenger for å inspisere. Inspeksjonen prosessen bør bare ta noen få minutter av din tid.

 Ting du trenger

 Brukerveiledning

 Instruksjoner

 Slå på kjøretøyet. Du har bilen kjører for å teste takluke motor.

 Trykk på knappen "Open" på taket av bilen for å åpne takluken. Hvis soltaket ikke åpnes enten det første tegnet på motoren din døde, spesielt hvis du ikke hører noe støy som kommer fra taket solen. Hvis du hører en svak "wherrring" støy kan skyldes et fall fra den faktiske hastigheten på motoren.

 Se i bilens brukerhåndbok og slå til side dekker sikringene. Finn sikringen styrer soltaket.

 Åpne sikringsboksen i bilen. Fjern sikringen som styrer soltaket og inspisere. Hvis midten av sikringen er gått på at du må skifte sikringen. Hvis sikringen ikke er funnet og problemet ligger i motoren på bilen din.

 Ta bilen bilforretning og de kan vanligvis erstatte takluke motor på bare noen få minutter. Det bør ikke koste for mye fordi soltaket motor er billig og kostnaden på arbeidskraft er lav fordi bare én person trenger for å arbeide på bilen for en kort periode.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha