Hvordan vite om vi kommuniserer ordentlig

"Om de tingene som ikke vet at du alltid har en bedre mening".

Leibniz.

Dedikert til: Yesenia. Som endelig hørt meg og følge mitt råd.

Vi vet på forhånd at tilnærmingen som vi gir til hva våre Internett-virksomhet er å skape og gi verdifullt innhold. Dette ville høres enda logisk. Hver dag øker andelen av personer som søker på Internett verdifull informasjon til å svare og / eller løse et problem eller bekymring. Det er ikke lenger bare brukt til å underholde.

Så hvis vi har tenkt å tjene penger skriftlig, må vi være fullt klar over det store ansvaret og muligheten til å optimalisere vår blogg. For å gjøre dette, må vi være tydelige på vår viktigste formål i vår virksomhet.

Men jeg tror så langt vi har snakket om innholdet i en evaluerende følelse av "fond". Det er på tide at vi begynner å reflektere over "form" av å skrive og kommunikasjon.

Utfyller spørsmålet foreslått av tittelen på denne artikkelen, kan vi spørre: Hvordan bruke ordene? Hva slags språk bør vi bruke? Skal vi skrive i første person eller tredje? Skal vi unngå teknikaliteter? Hva bør være standard lengde på dokumentet?

Igjen, som i alle yrker, er skrive intet unntak: som lærling mestre grunnleggende deler av arbeidet og vår egen erfaring og kreativitet, vil vi gjenoppdage vårt potensial. Dette er hvordan kunstneren gjør.

Jeg tror at den største bekymringen at vi må arbeide er å være sikker på at vår tekst, når det har blitt lest, forstått og lært om hva det søkes; Det er mulig og ønskelig at deltakelse i dialogen blir generert. Det er, kanskje under lesing og assimilering av innhold, nye bekymringer som vi kan utgjøre som lesere ble generert og vi møte disse nye bekymringer.

Vær sikker på at vi kommuniserer effektivt kan måles med det nivået som ville mate tilbake mellom forfatter og leser. Dermed vil den fordel være gjensidig, ettersom tilbake genererer nye innhold.

Vi bør ikke fokusere all vår energi på bekymring følte sikkert at "vi skriver korrekt". Heller vi bør være besatt av å invitere leseren til å reflektere.

Forresten: Hva synes du om de ideene jeg foreslår i denne artikkelen? Du har noen forslag, kritikk eller bidrag til å gjøre i denne forbindelse.

En hilsen og takk for lesing.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha