Hvordan Wrap og Cure Soap Molds

 Emballasje og herding såpe er et viktig skritt i å lage din egen naturlige såpe. Isolasjon såpe gjør at forsåpningsprosess for å fortsette. Nylig laget såpe, i formen, må være 24 til 48 timer å fullføre denne prosessen.

 Ting du trenger

 Såpe

 Mold

 Aviser

 Håndklær

 Instruksjoner

 Helle såpe i en egnet form. Du kan bruke tre, plast eller metall muggsopp, men unngå noe metall som ikke er av rustfritt stål.

 Plasser såpe mold på avisene. Dette isolerer bunnen såpe mold og gir den et flatt underlag for å sitte på. Sørg for at du setter dette opp i et utkast fritt sted.

 Pakk såpe mold i håndklær. Sørg for å dekke alle sider, inkludert toppen. Bruk så mange håndklær som nødvendig for å isolere såpe mold.

 Vent 24 til 48 timer. Dette gjør det mulig for såpe for å fullføre forsåpning, eller for en kokeprosess. Såpe bør være helt innpakket i denne perioden.

 Pakk din såpe. Hvis du trenger å dele det, nå er det på tide å gjøre det. Såpe er nå faststoff i stedet for en væske.

 Kurere din såpe på et sted uten trekk inntil såpe stivner. Dette er ganske enkelt prosessen med å la den fordampe overskytende vann. såpe kurer i fire til seks uker. Lengre såpe kurer, jo vanskeligere blir det og jo lenger den varer.

 Hint

 Du må bruke vernebriller, lange ermer og bukser når du lager såpe for å beskytte øynene og huden mot uhellsutslipp.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha