Hvorfor Academia Verdier analogisk tenkning og MAT

 Den Miller Analogier Test er en standardisert test som vanligvis brukes for graduate school innleggelser. Testen består utelukkende av analogier. Men hvorfor graduate school teste din evne til å løse analogier? Hvorfor er en så viktig anledning?

 Standardiserte tester har tatt analogier for nesten 100 år. Studier har vist at ferdigheter med analogier knyttet til intelligens, analytisk evne og høyere tenkning utover enkel utenatlæring. Aspiring skoler finne disse kvalitetene ønskelig i sine potensielle studenter.

 Graduate programmer krever en standardisert test score, slik at de har noe grunnlag for å sammenligne din søknad til andre. Mange faktorer påvirker kvalitet, slik at skolene bruker tester som MAT, fordi de holde seg til en standard. Den MAT MAT du er trolig den samme som noen andre i landet, eller i det minste svært like.

 Så, for eksempel, hvis to kandidater samme GPA, men flere MAT score, opptakskomité kan lettere bestemme hvilken du vil akseptere kandidat. Skoler har også en tendens til å slå inn konkrete data flere aksjer, som et numerisk poengsum MAT, hun subjektive data, for eksempel en teacherâ € ™ s anbefaling brev. Tross alt, kan du få en lærer til å skrive deg en god brev for å kjøpe, men du kan ¡™ t best matten.

 Skoler liker MAT fordi den tester din evne til å tenke i form av analogier. Opptakskrav styrene å vite at du kan tenke og resonnere. Hvis du gjør det bra på matten, vet de at du kan definere relasjoner i mange forskjellige situasjoner.

 Denne ferdigheten er spesielt verdifulle i områder som vitenskap som krever ofte tenker analog. For eksempel, tilsetning av syre B og C frembringer en kjemisk eksplosjon, og deretter legge surt B kjemisk D, på den samme kjemiske klasse som C, kan også frembringe en eksplosjon.

 Denne slutning brukt til å forutsi en analogi at en tilsvarende situasjon gir samme resultat. I dette eksempelet kan analogisk tenkning redde livet ditt!

 I samme ånd, skoler ønsker å se at youâ € ™ re godt avrundet. Mange programmer aksepterer MAT score for opptak å gjøre i områder av utdanning. Hvis youâ € ™ re kommer til å bli en pedagog, er det logisk at du trenger et bredt spekter av kunnskap, for å forklare begreper til dine fremtidige studenter.

 En god MAT score betyr svært sannsynlig at du har en grunnleggende nivå av kunnskap om humaniora, realfag, og så videre, noe som gjør det mer sannsynlig at du kan forklare et konsept på flere måter enn én. Og ved hjelp av analogier er en fin måte å lære, spesielt hvis du kan gjøre en analogi med et konsept for student er komfortabel med.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha