Hvorfor En AMP påvirker bil forsikring priser?

 GPA En student har en effekt på bil forsikring priser fordi de fleste forsikringsselskaper tilbyr en god student rabatt for kunder som opprettholder en høy GPA i videregående skole eller høyskole. Disse reduksjonene, kombinert med reduksjoner av trygge sjåfører kan få mest mulig rimelig bil forsikring for unge sjåfører, som belastes høyere forsikringspremier på grunn av deres økte risiko og uerfarenhet. Å bestemme valgbarhet for en base-off GPA, bør en student kontakte forsikringsselskapet for å finne ut hva GPA og papirarbeid er nødvendig for levering.

 Karakteristisk

 MPA rabatter tilbys på premisset om at ansvarlige studenter er mer sannsynlig å være ansvarlige sjåfører. I bytte for å sende inn bevis på gode karakterer, er en rabatt tilbys. Forsikringsselskapene krever at studenten jevnlig sende inn bevis for sine kvaliteter. Dette er vanligvis etablert ved å sende en bulletin for high school-elever eller karakterutskrift for studenter.

 Fordeler

 Høy gjennomsnittlig er en enkel måte å oppveie høyere kostnader til forsikring for unge sjåfører. I tillegg er disse programmene gode studenter er ikke bare tilbys til videregående skole og lavere grads studenter. Når regelverket tillater, er MPA rabatter tilbudt opp til 25 år, noe som utvider dekningen for hovedfagsstudenter og fagfolk etter deres lavere grad.

 Størrelse

 Forsikringsselskapene avslører ikke påta standarder eller mengden av reduksjonene. Imidlertid er mengden av reduksjon din proporsjonal med din forsikringspremie, så jo mer du bruker, jo mer vil du spare gjennom en student rabatt. Den ekstra penger kan spares hvis du kvalifiserer for mer rabatter og lar forsikringsselskapet rabatter kombineres.

 Betraktninger

 AMP-baserte rabatt programmer ende opp på en høyskole grad eller 25 år, avhengig av hva som kommer først, men det betyr ikke at sparepengene dine til slutt. Forsikringsagent kan glemme å fjerne student rabatt, spesielt hvis du ikke er regelmessig kreves for å bevise din GPA eller innmelding i skolen. I tillegg kan det siste høyskole akademikere være i stand til å legge til flere rabatter, slik som de det gjelder trafikksikkerhet.

 Advarsel

 Den kumulative gjennomsnittlige nødvendig for de fleste av reduksjoner av GPA er 3,0, som tilsvarer et gjennomsnitt på B. Men kravene varierer mellom forsikringsselskapene, ring din agent og bekreft krav rabatt for studenter valgbarhet med selskapet ditt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha