Hvorfor er det 94 MB ledig plass på en iPod harddiskplass?

 IPod er en av de nyeste produktene fra Apple som lar deg bruke en del av sin lagringsplass som du vil. Mens iPod Touch og iPhone ikke støtter disk mode, en innstilling som gjør at du kan få tilgang til filsystemet på enheten for å overføre og lagre filer, har iPod en disk mode making en ekstern harddisk facto. Og som enhver harddisk, kan iPod være ledig plass.

 Om ledig plass

 Løpet av en harddisk er brukt av operativsystemet for å lagre filer. På en datamaskin, er det ledig plass en del av stasjonen som ikke har blitt formatert for bruk av filsystemet; det er ikke nødvendigvis sant av iPods, som bruker et annet filsystem på datamaskinen kan gjenkjenne. Mengden av ledig plass - 94 MB, 60 MB eller ingenting i det hele tatt - kan variere mellom iPods avhengig av hvilken versjon av Apples programvare og innhold i opplæringen.

 Ser på plass på iPod

 Når du kobler en iPod til datamaskinen, har du tre måter å se plassen som brukes. ITunes vil vise deg hvor mye ledig plass på iPod, men det er vanligvis reservert for lagring av medie, video og systemfiler. I Explorer eller Windows File Explorer, vil du se en ledig plass verdi selv om, som iTunes, er det formatert diskplass som Windows kan bruke. Hvis du ser på din iPod i Diskbehandling, men vil du ha en annen historie; Diskbehandling viser iPod partisjoner med tildelt stasjonsbokstaver og ledig plass - ubrukte ved aktiv partisjon plass.

 Hva er de 94 MB?

 Den ledige plassen på iPod kan være en av to ting. Noen iPod-brukere tyder på at 94 MB er iPod operativsystem - iOS - og det fordi iPods bruke et ikke-Windows-filer fra din datamaskin ikke vil være i stand til å forstå hva som er i dette rommet som en gyldig partisjon. Andre iPod-brukere har opplevd mislykkede iPods der den ledige plassen er dårlige sektorer på disken som ikke kan brukes til lagring.

 Hva du skal gjøre

 Hvis du trenger ytterligere 94 MB lagringsplass på iPod - en dråpe i en bøtte, gitt noen iPoder har 80 GB lagringsplass - slik at du kan prøve å gjenopprette iPod til fabrikkinnstillingene for å se om du kan gjenopprette plassen. Apple anbefaler at du sikkerhetskopierer innholdet i den første iPod ved å høyreklikke på enheten i iTunes og velg "Back Up." Sync enheten til iTunes før du gjenoppretter fabrikkinnstillingene, som alle musikk og filmer vil bli fjernet fra iPod. Klikk på iPod i iTunes, så bla nedover på fanen til du ser restaurering. Eksisterer den ledige plassen selv etter restaureringen av apparatet, er det 94 MB nesten helt sikkert operativsystemet, og du vil ikke være i stand til å gjenopprette den.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha