Hvorfor er så irriterende fluer?

Hvorfor er så irriterende fluer?

I seks måneder, kan en flue ha opptil 5.000 millioner etterkommere. Hans ekstraordinære reproduksjonsevne er begrenset av rovdyr, parasitter, forurensning og, selvfølgelig, organisert utryddelse som de er utsatt for av mennesker. Og disse insektene har en nysgjerrig forhold til våre arter, sin hovedfiende, og samtidig velgjører, som utnytter våre borekaks til å trives. Poenget er at selv om de er i hovedsak rene dyr lever ofte i skitt, og kan overføre sykdommer. Verre, de tilpasser bemerkelsesverdig godt å forandre seg, og er i stand til å presentere motstand mot giftige forbindelser som vi utviklet for å bekjempe dem. De har utviklet flere tilpasninger som gjør dem svært følsomme for endringer i lufttrykket og tillate dem å forholde seg til hvilken som helst overflate, takket være en viskøs væske som skilles ut fra sine føtter.
Mer informasjon om emnet, i tillegg til de spektakulære bildene av Heidi og Hans-Jürgen Koch, seksjon A flassende sommer, i nummer 387 svært interessant skrevet av Francisco Jodar.
Hvis du ønsker å få denne saken, be om et abonnement eller laste det ned via iPad app i App Store. Du kan også kjøpe den fra Zinio eller Kiosk og mer.
Og hvis du ønsker å motta hver måned bladet veldig interessant i postkassen din, går våre plass abonnementer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha