Hvorfor er Wyoming Kalt Cowboy State?

 The State of Wyoming har flere kallenavn, hvorav den ene er "The Cowboy State." Staten fortjener dette navnet på grunn av de mange rancher over sine grenser. En annen grunn bak kallenavnet er å adoptere bildet av en cowboy som ligger på en kapping hest som staten symbol. Historien om spredning av husdyr og dermed cowboyer er interessant. De tidlige utvandrerne og nybyggere i delstatene Oregon, Utah og California ofte reiste med alle sine eiendeler og buskap som de håpet et nytt liv for seg selv i de nye statene.

 Ikke bare var flokker av dyr beregnet for å hjelpe dem til å begynne en ny flokk så snart de nådde sine mål og avgjort, forutsatt at de også melk til de slitne reisende. Ruten de skulle reise tok dem forbi det en dag skulle bli delstaten Wyoming, den "Cowboy State." Disse reisende ofte hadde en stram tidsplan, som mente hun hadde kommet, gikk hun inn for vinteren set og snøen kom. Storfe og sau de bremset ned og ble raskt liggende igjen som utvandrerne økt sitt tempo. Antakelsen var at storfe og sau ikke ville gjøre det gjennom den harde vinteren, noe som viste seg å være falske, fordi dyrene levde ikke bare blomstret og vokste raskt til å være rikelig i hele området.

 Det viste seg at gress vokser på de høye flyene var ideell for beitedyr, mens Sagebrush område som er egnet for sauene. Dette førte nybyggere til området, som til slutt ble kjent som Wyoming. Mange rancher sprang opp overalt i staten og tilt sin rettferdige andel av cowboyer som jobbet på rancher gjete sauer og storfe. Denne foreningen av cowboys besetningsstyring på rancher og historien til staten med storfe og sau dannet et forhold med kallenavnet "The Cowboy State."

 Bortsett fra "Cowboy State", Wyoming er også kjent som "The Equality State." Denne spesielle kallenavnet stammer fra det faktum at staten Wyoming var den første staten i USA for å gi kvinner stemmerett. Dette skjedde i 1869 og førte til donasjon av kallenavnet "the State of Mood", som til slutt ble endret til "Likestillings- State." Begrepet "likestilling" ble også vedtatt av staten som sin stat motto.

  •  Storfe spiller en viktig rolle i historien til Wyoming.
  •  Wyoming er ofte referert til som "Cowboy State" på grunn av de mange rancher over sine grenser.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha