Hvorfor trenger jeg en overføring flush?

 Det er ulike meninger om hvorvidt en overføring flush er nødvendig for en bil eller ikke. En farge kan være en effektiv måte å rengjøre overføring av ansamlinger, hvis det gjøres effektivt. Den beste måten å sikre det på er å snakke med en pålitelig mekaniker eller reparatør.

 Hva er det?

 En overføring flush er prosessfluidet blir tvunget ved hjelp av trykk mot den normale strømningen av fluid. . Denne prosessen er fullført ved å forbinde en maskin som vil tvinge dem tilbake løsningsmidler. Ved å gjøre dette søppelet som akkumulerer vil bli spylt gjennom prosessen.

 Hvorfor gjøre det?

 Skylle ut overføring av en bil kan hjelpe forlenge motorens levetid. Jakt hjelper rense overføring. Det klarner overføring av eventuell oppkonsentrering kan skje. Når akkumulering oppstår, har motoren til å jobbe hardere for å presse gjennom den. Rense den ut fordi hun ikke måtte jobbe så hardt - og slik vil det vare lenger.

 Farene

 Det er farer forbundet med å drive en overføring flush. Motorer har små passasjer som er ment for overføring av olje eller væske å strømme. Hvis flushing er gjort for aggressivt, kan store deler av slam bli tvunget ut og presset mot bilens ventiler, noe som kan føre ventiler for å bryte eller gjørme for å bli plassert i dem.

 Bytt girolje

 En annen metode tilgjengelig for å tappe den gamle girolje. Dette gjøres ved å fjerne en tappepluggen, tappe brukt væske og erstatte den med ny væske. Men denne metoden ikke garantere at oppbygging blir fjernet fra systemet. En rett sikrer en grundig rengjøring av systemet, og at det gamle fluid er fullstendig fjernet fra systemet.

 Anmeldelser

 En rett overføring kan koste $ 75 til $ 200, avhengig av type og år av bilen. Ved avgjørelsen av om en sending flush er riktig for deg, snakk med forhandleren du kjøpte bilen eller en mekaniker som er troverdig. Det er ulike syn på overføring av renseprosedyrer og hvis de er nødvendige.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha