I direkte respons copywriting, hva er en oppfordring til handling?

 I direkte respons annonsering, er en oppfordring til handling mulige vilkår at leseren eller seeren ber om å iverksette umiddelbare tiltak. Ønsket handling kan være å fylle ut og sende inn et bestillingsskjema eller svarkortet, ta en telefon, klikker du noe på en nettside, se etter produktet i en bestemt butikk eller mange andre mulige tiltak. Kallet til handling lukke salg ved å fortelle leseren eller seeren nøyaktig hva de skal gjøre for å få produkt, tjeneste eller informasjon gitt.

 En klar og konkret oppfordring til handling er viktig fordi målet for din direkte respons annonsering er for potensielle kunder å ta handlingen du vil de skal ta. Dersom utsiktene er usikre på hva de skal gjøre for å få fordelene du fremme det, ville du mister svaret. At handlingen må være umiddelbar eller prospekt kan avskrekke svare, ofte resulterer i ingen respons.

 En god oppfordring til handling vil skape en overbevisende at det haster for utsiktene til å svare. Ordlyden som "Du må nå kaller aksjen er begrenset" tydelig forteller leserne eller seerne til å reagere direkte på det punktet resten av reklame har overbevist dem om at de trenger. Uten en særskilt og presserende oppfordring til handling er å kopiere resten av annonsen bortkastet. I direkte respons reklame, har det vært responsen på annonsen din som teller!

 Gode ​​tekstforfattere vet hva ønsker å svare på målgruppen. De forholder seg til tvil og frykt for utsiktene til å forsikre leseren eller seeren, som fokus for selskapets "Ennå ingen spørsmål pengene tilbake Promise" nær slutten av kopien. Skrupler eller reservasjoner kan ha utsiktene må tas opp og tilbudet, inkludert bonuser og fordeler, samt at det haster må oppsummeres i aksjon i den siste samtalen. Her er et eksempel:

 "Ring 1-800-555-5555 nå å bevare limited edition Bradley Rhodes Bonsai-skulptur. Du skal nå kaller aksjen er begrenset. Din tilfredshet er 100% garantert. Du har våre Ennå ingen spørsmål pengene tilbake Promise. Skynd deg! Ring 1-800-555-5555 NÅ! De første 100 innringere får en miniatyr skulptur Surprise Bonus GRATIS! "

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha