I næringslivet - vesen

Hilsener min kjære leser entreprenør og min kjære, i denne artikkelen vil jeg snakke om dine prosjekter og microenterprise.

Dette er en interessant artikkel på anbefalinger fra et geni av pengene, om å være først, og deretter gjøre ting skje for oss i det finansielle området. Denne anbefalingen er viktig for den økonomiske utviklingen av vår intelligens og vår økonomiske fremtid.

Jeg anbefaler deg å fortsette å lese

Ikke glem og husk at denne artikkelen ble skrevet basert på boken av Robert Kiyosaki, og jeg anbefaler å lese hva nødvendigvis å realisere det fulle verdien innholdet den inneholder om forretningsmessige problemstillinger og entreprenørskap.

"No kosthold er det som teller; Det er som du må være å følge dietten er det som teller. Men hvert år millioner av mennesker på jakt etter den perfekte diett for å gå ned i vekt. De fokuserer på hva de har å gjøre, snarere enn som de burde være. En diett vil ikke hjelpe hvis dine tanker ikke endres. "

Hvis vi holder at holdning og fortsetter med ideen om at vi bare trenger å gjøre visse ting for å endre våre liv i det aspektet at deseemos- aldri få de resultatene vi ønsker, eller i det minste ikke vare lenge sikt. Det rette er å endre vår måte å tenke på og som er i tråd med våre mål.

Hun brukte golf som et annet eksempel: "Mange kjøper et nytt sett med golfkøller i håp om at de kan forbedre sitt spill, snarere enn å starte med den holdningen, tenkemåte og tro på en profesjonell golfspiller. En dårlig golfspiller med et nytt sett med golfkøller er fortsatt en dårlig golfspiller. "

«Hva er ikke i form er ikke utstyr eller verktøy-hjelp-som selv ikke er en avgjørende faktor for å forbedre spillet vårt - alt er i oss selv.

Og vi alltid søke å tenke og handle på det vi lærer om personlig økonomi, business ventures og investeringer. Når det er sagt forsøker alltid å undersøke problemstillinger knyttet til økonomisk utdannelse for å få bedre resultater og forbedre vår livsstil, så vel som for andre.

Jeg sier farvel og ønsker dem godt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha