I romanen The militiaman nedslått, Journal of War Robert Capa negative gåte er avslørt

Den militiaman nedslått, Journal of War Robert Capa er publisert samtidig med 100-årsjubileet for fødselen av berømte fotografen.

Romanen har vakt interesse på grunn av det unike perspektivet til det samme, som forteller hendelsene i borgerkrigen fra perspektivet av fotografer, journalister og internasjonale brigade, som hadde en veldig romantisk visjon om idealisert konflikt.

I militiaman fortvilet. War Diary of Robert Capa oppdaget det spennende livet av reporteren mest anerkjente gjennom tidene krig. Hans rastløse ånd og vandrende førte ham til å gå de mest unike arenaer i moderne historie av det tjuende århundre, og skildre mørket av krig og lysstyrken på den menneskelige ånd. I tråd med sine livserfaringer vil polyphonically nye temaer som kjærlighet, trofasthet, forpliktelse, ambisjon, hat, innvandring, krig, nazismen, fødselen av krigen fotojournalistikk, paparazzi, bohemer år Pari

Romanen er publisert samtidig med 100-årsjubileet for fødselen av berømte fotografen Robert Capa og i en tid med stor spenning etter funnene i den meksikanske koffert der de forventet å finne negativer av bildene den kontroversielle Minuteman nedslått, fotografiet han skjøt til berømmelse og ble den hellige gral av fotojournalistikk og kvintessensen bilde av væpnet konflikt. Aldri før hadde han fotografert døden så nær.

er en historisk roman satt hovedsakelig i den spanske borgerkrigen, en konflikt som Robert Capa dekket av sitt livs kjærlighet var også en fotograf Gerda Taro, Henri Cartier-Bresson, David Seymour, Hemingway, Malraux, og mange andre intellektuelle i tiden.

Han har skrevet mye om den spanske borgerkrigen, men ikke tilstrekkelig fra perspektivet til internasjonale journalister og fotografer brigade. Videre er romanen svært historiske detaljene er ukjent for de aller fleste som:

-Den Adventures av svart brigade vervet for å kjempe i forsvaret av den spanske republikken.

-Den Fødsel moderne bilder journalistikk kom under den spanske borgerkrigen.

-Espa & Ntil de, å ble et sjakkbrett for mange internasjonale krefter og en testarena for taktikk og våpen som et forspill til andre verdenskrig.

Som vinnere av de spanske militær konflikt rehabiliteringsprogrammer de søkt om lignende beseiret Lebensborn, en organisasjon unnfanget av nazistene for å utvide den ariske rase i hele Europa. Denne institusjonen gitt fødehjem og økonomisk bistand til konene til SS-medlemmer og enslige mødre; klarte også barnehjem og programmer for å gi barn i adopsjon.

En annen begivenhet av stor betydning er utgivelsen av den eneste intervju at det er en levende stemme Robert Capa. For å markere hundreårsdagen for ICP fotografen institusjon som opererer arven fotografen har sluppet den eneste radiointervju er kjent for å date. Dette intervjuet kan høres på linken, det er av stor betydning for spørsmålet om ektheten av fotografi av Minuteman fortvilet fordi den samme kles samtaler og bekrefter at mens de militante poserte for fotografen å utføre mock en av dem ble drept.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha