I sosiale nettverk har dobbelt venner i det virkelige liv

I sosiale nettverk har dobbelt venner i det virkelige liv
Vanligvis en person har dobbelt venner i cyberspace enn i virkeligheten, ifølge forskning på oppdrag fra stiftelsen om å bekjempe cystisk fibrose i Storbritannia Cystisk fibrose Trust. Dette papiret detaljer brukerne av disse nettstedene har 121 venner på nettmedier sammenlignet med 55 de har i det virkelige liv.
 Studien, som samles inn av avisen The Guardian, sa også at folk har en tendens til å være "mer åpen, trygg og ærlig" med sine virtuelle venner reelle. I denne forstand, studiet av foreningen bringer til bordet fordelene med denne type nettverk for å forbedre kommunikasjon og sosiale livet til mennesker med en sykdom de ser begrenset deres bevegelse.
 Som forklart av psykologisk rådgiver for Senter for Voksenopplæring Cystisk fibrose Trust, Helen Oxley, i samfunnet generelt, på hvilke måter skaper vennskap og gode kår "er i endring folk" erkjenner at du kan utvikle relasjoner "dyp og meningsfull" blant folk som aldri har møtt, og det kan aldri bli.
 Resultatene viser hvordan samspillet mellom mennesker i samfunnet er også i endring. Bare fem prosent vil be telefonnummeret til noen og 23 prosent er mer sannsynlig til å be om en e-postadresse eller fulle navn med intensjon om å søke og legge i et sosialt nettverk.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha