I tegnsetting, hvordan er brak brukt?

 På engelsk, er skillebrak vanligvis lagt til et dokument som fordel for lesere som lagt en forfatter eller redaktør til en original tekst. Det finnes ulike former for bruk av stigbøyler som er vanlig i det engelske språket. Brak ikke forveksles med braketter, som kurver er ment å artikler skrevet som mindre eller perifere elementer av en historie, historie eller et annet dokument opptak.

 En av de viktigste bruksområdene for parentes i engelsk tegnsetting er å vise at en forfatter hadde en ellipse, eller en rekke punkter, og legger til, innenfor en sitert uttalelse. For eksempel, hvis en tekstlinje inneholder noe sånt som "Han sa at oppgaven inkluderte rende grafikk," prikkene effektivt kan føre til at forfatteren å utelate noen ord at ingenting i strid med elementet som refereres. Her parentes viser at forfatteren tok ordene ut og satt i hver detalj; ellipsen uten parenteser indikerer at ellipsen del av den opprinnelige øm.

 En annen bruk av parenteser for å avklare engelsk tegnsetting gjøre mellom bruken av pronomen. Noen ganger høyttalerne bruker pronomen, men når en forfatter registrerer sin stemme, vet leserne ikke forstår faget, fordi de ikke er kjent med hva høyttaleren snakker om. Her vise dikterens eget navn at høyttaleren ikke overlat brakett navnet, men det ble lagt til senere. For eksempel, hvis noen skriver: "Han reiste seg neste og snakket," han eller hun indikerer at det reelle tilbudet ikke inkluderer navn, men som ble lagt til for å orientere leseren.

 En tredje anvendelse av slike gjelder tegnsettingsfeil i en muntlig eller skriftlig retning som kan registreres av en tredje forfatter. Hver gang en forfatter bruker skriftlig eller muntlig vitnesbyrd om noen andre, kan han eller hun legge merke grammatiske feil, stavefeil, eller andre typer problemer i en setning eller frase. Her forfatteren kan bruke parenteser, sammen med det latinske ordet sic demonstrere at en feil ble opprinnelig skrevet. For eksempel, hvis teksten inneholder "og du kommer til å gå dit," forfatteren er å bruke parentes poeng å vise at han ikke er i stand til å reparere en stor feil å gjøre med forskjellen mellom "du" og " du "re. "I andre tilfeller kan forfatteren bare fikse feilen, men dette er vanligvis imot viss journalistisk og / eller akademisk protokollen, som krevde at bruken av uttrykket i parentes.

  •  Tegnsetting brak et dokument kan legges vise leserne lagt forfatter til en original tekst.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha