IBM skaper lynraske optiske kretser

IBM skaper lynraske optiske kretser
IBMs forskere har tatt et stort skritt i verden av lynraske elektroniske kretser som bruker lys til å kommunisere. Enheten gjør det mulig nanofotónico kalt skred fotodetektor, kan få stor betydning for fremtidens elektronikk, slik at elektriske signaler til å erstatte de optiske signaler og sender mye mer informasjon mellom chips forbruker mindre strøm.
 Ved oppfinnelsen har IBM kalt "avalanche-effekten" i germanium, et materiale som for tiden brukes av silisium ved fremstilling av mikroprosessorer. Ligner på et skred som starter med en liten haug av snø, lanserer en lyspuls et elektron, noe som resulterer i en gjennomgripende kraft før det opprinnelige signalet forsterkes av tusenvis eller millioner av ganger, som i en "løsrivelse" . Dette resulterer i en enhet som kan motta signaler på 40 gigabyte per sekund og multipliser med 10. Og hva mer er, driver rask enhet med en effekt på bare 1,5 volt, slik at det å jobbe med AA-batterier.
Videre, i betraktning av at materialene som brukes til å bygge er det silisium og germanium, og at standard aktuelle produksjonsprosessen vil også være gyldig for de nye fotodetektorene, kunne begynne å bruke den nesten umiddelbart, etter å forutsi deres skaperne tidsskriftet Nature.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha