Ideelle lover i California

 Folk ofte forvirre non-profit selskaper med skattefrie organisasjoner. For -exempt skattestatus, må en organisasjon operere på en non-profit basis, men ikke alle non-profit organisasjoner er skattefri. Hvis et selskap er for-profit eller non-profit avhenger av lovgivningen i staten California Corporation Kode benytter begrepene og ldquo;. non-profit offentlig nytte selskaper og rdquo; og & quot; gjensidige selskaper, non-profit og rdquo;. Som en nonprofit i California, kan organisasjonen søke om skattefri status for anerkjennelse, spare penger og være kvalifisert for veldedige tilskudd. Dine medlemmer og administratorer får også ansvar beskyttelse.

 Danner en non-profit

 Du kan lage din egen non-profit selskap i California som enkeltperson eller som gruppe, mens deponering vedtektene med statssekretæren. Uinkorporerte organisasjoner kan også bli nonprofit selskaper. Du don & rsquo; t trenger å ha brettet før innlevering, men du må rekruttere styremedlemmer før selskapet kan begynne å operere. Nonprofit aksjeselskap eksisterer når du & rsquo; har gjort og vil ikke ende, med mindre du spesifikt angi en utløpsdato i de grunnleggende dokumenter.

 Definisjon

 En non-profit aksjeselskap kan bli dannet i California & ldquo; for offentlige eller veldedige formål, & rdquo; i henhold til lov. Dette kan omfatte biblioteker, pedagogiske og religiøse organisasjoner, samt tradisjonelle veldedighetsorganisasjoner. Styremedlemmene har ikke lov til å kjøpe noen økonomiske fordeler å tjene på bordet og kan ikke arbeide for selskapet eller gjøre forretninger med det, bortsett fra i begrensede omstendigheter. Alle selskapets eiendeler skal jobbe til & laquo; & Rdquo veldedig, religiøse eller offentlig; og når en non-profit bare kan løses, må midlene overføres til enkeltpersoner eller organisasjoner som driver sin veldedige, religiøse eller offentlig.

 Navngi Rettigheter

 Velge et navn for din nonprofit er det første du trenger å gjøre. California lov krever at du sørge for at navnet ikke er & ldquo; det samme som eller villedende lik andre firmanavn, på filen med statssekretæren, & rdquo; med noen begrensede unntak. Du kan utføre en gratis forundersøkelse verifikasjon av tilgjengeligheten av et navn ved å sende en henvendelse Navn tilgjengelighet brev til kontoret til statssekretæren fra California. Skjemaet er tilgjengelig for nedlasting fra Secretary of State & rsquo; s nettsted. Bare sjekk på et navn ikke gir deg ingen rettigheter til den.

 Aksept av gaver

 Du don & rsquo; ikke trenger å være en aksepterende donasjoner, men når du gjør det, må du registrere deg med staten Advokaten & rsquo skattefri; s Registeret veldedige stiftelser innen 30 dager. CT-en førstegangsregistrering ber om opplysninger om organisasjonen og dets direktører danner den viktigste aktiviteten i organisasjonen, og en kopi av vedtekter og gjeldende regelverk. Når du ble en non-profit selskap, kan du begynne å søke skattefritak. Du & rsquo; må fullføre separate søknader til skattemyndighetene og California Franchise Skatt Board.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha