Ideer for dekorere Krukker

 Ta en enkel pott og dekorere selv er en fin måte å spare penger på gaver til venner eller for å gi funksjonell kunst i hjemmet ditt. Sette din egen spin på en lys støtte glass bomullsdott til badet eller kle opp en cookie jar for favoritten lærer for barnet ditt. Uansett hva behovet er, en pott dekorert for hånd er alltid en velkommen gave. Her er noen måter du kan gjøre en vanlig gryte noe spektakulært.

 Gravering

 Etsing er en kjemisk prosess som faktisk spiser den øvre overflate av glasskrukke, og kan påføres på en rekke måter. Du kan brenne et mønster på potten ved å male den brenn sammensatte på potten med en liten børste medium. Tegn et design løft hånd eller bruke en butikk-kjøpte sjablong for å lage et mønster eller design på din glasskrukke. Tape av deler av glasset med tape og brenne glass mellom båndet for å skape en perfekt lineær design. Når du har brukt design, la den brenne sammensatte sitte på glasset for en viss periode, og skyll. Komponert gravering er tilgjengelig for alle kunst og håndverk DIY butikker.

 Maleri

 Male en morsom tegning på potten med spesiell maling laget for glass og keramikk. Med en liten til middels pensel, gjelder design direkte på overflaten av glasset. Dette er en populær teknikk for vinglass, men en pott gir deg mer plass til å gjelde et design og kan innlemme nesten alle design. Vurdere å male fargerike swirls, morsom tegneserie av ansikter eller ditt syn på en klassisk kunst. Først må du forberede overflaten av glasset med et glass maling conditioner overflaten, deretter bruker design. Noen glass malinger krever varme omgivelser i ovnen, så les instruksjonene på produktene før du gjør potten maleri.

 Son og perler

 Son og perler glasskrukker eller porselen er en svært populær måte for en vanlig potten til noe mer spennende estetisk. Bruk smykker wire og ulike fargede glassperler og former for å legge en ny dimensjon til din krukke eller flaske. Begynn med å vikle en smykker tråd rundt enden av den øvre leppe og vri å feste ledningen i glasset en sikker måte. Deretter vikle kabelen rundt glasset i en vinkel, presser fargede perler på tråd i et mønster. Twist wire i steder for å skape swirls og metallspenner, legge perler som du går. Når du er ferdig, klipp tråden ca 4 inches fra slutten og skyve under andre sønn langs denne delen av glasset. Se ledning innpakket smykker og drikke for inspirasjon og ideer.

 Fokus på dekselet

 Skape en dramatisk lokk på en rå klar krukke med varmt liming en tredimensjonal design eller dramatisk på lokket eller dekselet. Lim varme knapper, skjell, floral silke blomster eller mikro perler på en glatt metall gryte lokk for interesse. Bruk liming eller kutte støtten som Mod Podge til å lage et bilde collage på din krukke lokk. Perfekt for en dorm, kan en cookie jar deksel være dekorert med bilder av familie eller venner, og gi både form og funksjon i et lite rom.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha