Ideer for Wood Crafts for nybegynnere

 Trearbeid er en ferdighet som du kan utvikle starter med enkle trearbeid prosjekter. Hvis du ønsker å prøve deg på tre håndverk og trenger ideer for nybegynnere, er det en rekke enkle og morsomme prosjekter å velge mellom. Når du velger prosjektet ditt, sørg for at du allerede har eller er i stand til å få alle de verktøyene du trenger for å fullføre jobben.

 Signs

 Gjør et tegn på tre er en enkel måte å komme i gang med trearbeid. tre tegn blir ofte sett på som oppmuntrende tegn på bedrifter og privatpersoner. En tykk trestykke en tomme er en perfekt størrelse for å gjøre tegn. Føl deg fri til å bruke denne muligheten til å eksperimentere med flekker og utførelser.

 Birdhouse

 Fuglekasser er et vanlig valg å begynne tre prosjekter. Den enkleste kan være laget av syv små stykker av tre for å gjøre opp tak, sider og bunn. Av sypress, sedertre og mahogni er alle vanlige valg når fuglekasser, gjerne bruke tre av ditt valg.

 Holder nøkkelring

 En nøkkel ring holder er et godt valg for en begynnelse snekker fordi det ikke krever mye måling og skjæring. Dette prosjektet kan enkelt lages ved å ta et stykke avfallstre og skru metall kroker i den. Sand og form så mye eller så lite du vil. Hvis du ønsker å legge til en personlig touch til din nøkkelring, prøv carving ditt navn eller din favoritt sitat eller motto på den.

 Krakk

 Du kan lage et lite tre krakk med så lite som fire stykker av tre, noe som gjør den ideell for nybegynnere. Ta en krakk gir deg en sjanse til å skape noe hele familien kan bruke. Den kan brukes på kjøkkenet og garasjen av voksne for å nå høye steder eller av barn når de ikke er høye nok til å nå de synker eller andre elementer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha