Iført riktig type båt

 Finne et par støvler kan være et reelt problem, spesielt hvis du tilfeldigvis har korte bein, tykke kalver, ha føttene er brede, eller hvis du tilfeldigvis har skinny kalver. Prøver å finne det rette utseendet kan være frustrerende. Ingen grunn til å fortvile; Det er noen støvler som kan hjelpe deg å få det utseendet du ønsker å oppnå.

  •  Korte ben. Du vil ha støvler som har hæler eller kiler. Velg støvler med vertikale aksenter som blonder eller glidelåser. Denne type hvitløk har øye beveger seg oppover, noe som gir illusjonen av lengre ben. Unngå iført støvler som skjærer en slouchy, belter, eller noe annet som gir inntrykk av å legge bredde til å ha.
  •  Store kalver. Iført støvler hvis du har store kalver kan gjøres. Se etter støvler som har elastisk og er laget av lær eller annet elastisk stoff type. De iført støvler som har en skrå cuff bidrar til å skape et svært flatterende utseende. Unngå støvler som skal trekkes på. Du ønsker også støvler som ender på den bredeste delen av leggmuskelen sammen med eventuelle dekorasjoner som trekker oppmerksomhet for å unngå kalvene. Prøver å lage en lang, mager utseende ved iført tights i samme farge som støvlene.
  •  Brede føtter. Hvis du har brede føtter, slitasje støvler som har en runde eller mandelformede nese. Du må ha tilstrekkelig plass slik at tærne ikke føler de blir presset. Boots slanke hæler har inntrykk av å være å gi mer feminine. Med brede føtter kan være vanskelig å få føttene i de fleste stiler av støvler. Støvler som har en glidelås som åpner til sålen på skoen vil gjøre det lettere å få støvlene på. Unngå iført støvler som har spenner eller stropper i nærheten av ballen av foten. Dette vil trekke uønsket oppmerksomhet til bredden på føttene.
  •  Skinny kalver. Boots som er fleksible og har spenner, blonder og materialet stretching er et flott utseende for denne skinny claves. Hvis du lener kalver du vil ha en boot cut at for å unngå slouchy, og aldri la beinet. Du ønsker kontrast tights slitt med en mønstret skjørt å få en flott finish.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha