Igangsett Reports Nødvendigvis Bygge Trender

 Utgitt hver måned, begynner boliger statistikk fra det amerikanske handelsdepartementet og rapportert i tre deler: byggetillatelser, igangsatte boliger og bolig avslutningene.

 Markedene fokuserer på prosentandelen av økning eller nedgang i tallene fra forrige måned for hver komponent. En flyktig serie med tall, kan disse dataene bli sterkt påvirket av været, så det er også sesongjustert og inneholder en betydelig mengde av reviderte data innenfor noen av de interne komponentene.

 For eksempel når vinteren kommer, snøstormer og kaldt vær har en tendens til å stoppe eller bremse ned nye og pågående byggeprosjekter, slik bolig tillatelser og igangsetting kan begynne å avta. Hvis du dona € ™ t vet du kan gjøre handel feil ved å satse på at renten vil falle. Problemet kommer når den forsvinner, og prosjektene komme i gang, og hevelse tall. Markets ser til de sesongjusterte tallene, båret flatet av statistiske formler som brukes av det amerikanske handelsdepartementet.

 Selv da dette settet med tall er vanskelig. Commerce Department ansvarsfraskrivelse bemerker at det kan ta opp til å komme opp til fire måneder fra dataene med et pålitelig sett med indikatorer.

 Obligasjons- og aksjehandlere, som igangsatte boliger, fordi bolig er en sentral del av den amerikanske økonomien, gitt avhengigheten på kreditt, og det faktum at den bruker råvarer og gir sysselsetting for et stort antall mennesker i beslektede sektorer, for eksempel banktjenester, boliglån sektor, konstruksjon, produksjon og eiendomsmegling.

 Store bevegelser ofte i obligasjonsmarkedet etter tallene for igangsatte boliger er utgitt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha