Ikke bli liggende igjen i deg

I denne artikkelen snakker vi om funksjoner og tjenester som tilbys i det trådløse datamarkedet for bedrifter. en serie artikler i databaser og nettsteder ble anmeldt for å se hva markedet trender og analysere tilbudet av slike tjenester i Mexico. Som et eksempel firmainformasjon Telcel, som gir e-posttjenester, trådløs tale og data med Blackberry-telefoner, cellular modemer og andre data enheter ble tatt.

Denne artikkelen beskriver funksjonene i Blackberry-enheter og deres funksjoner som kan brukes til å finne kjøretøy som bruker GPS, er en terminal som mottar e-poster uten å henge opp en telefonsamtale, er en terminal som du kan koble til en rekke ERP-systemer og ledere fungerer som en bærbar kontor som tillater dem å ha oppdatert i sanntid.

Vi konkluderer med at disse terminalene har funksjonelle fordeler ved å gjøre forretninger og applikasjoner kan få tilgang til oppdatert informasjon; med denne måten å gjøre forretninger, vil allsidighet som tilbys av denne Terminal bli forvandlet; Det er en bærbar kontor med datamaskin som er koblet til intranett, ekstranett og Internett-selskaper, samt telefonlomme.

Nøkkelord: Blackberry, smarttelefoner, PDA, Global Position System, trådløse, ERP-systemer, Internett, ekstranett, intranett.

1. Innledning General

Trådløs teknologi tilbyr nå en konstant kommunikasjon. Hjelp produktiviteten, forbedre arbeidet produksjon per tidsenhet, det gjør oss mer produktive, sparer oss tid til å analysere informasjon raskere givende arbeid på kortere tid.

Innovasjon kan defineres som i hvilken grad informasjonssystemer bidra til å skape nye ideer.

Kundetilfredshet er definert som nummeret der informasjonssystemene skaper verdi for kundene.

Selskapets ledelse er hjulpet av informasjonssystemer for å kontrollere den dag-til-dag arbeid.

Blackberry er et verktøy for de som alltid har for å være tilkoblet, dette PDA start som en personsøker og utviklet seg til det som nå er en PDA som du kan sende e-post og være på telefonen på samme tid, har en stor lagringskapasitet, men har den begrensning at den lille skjermen ikke lov til å vise store dokumenter, kan du selv ta bilder, høre på MP3, er en bærbar kontor på størrelse med en lommebok, har dette laget vunnet terreng i det trådløse markedet, og det er anslått at det er i markedet rundt fire millioner telefoner som bruker Blackberry e-post.

Disse terminalene blir verktøyet for fremtiden, for eksempel, tilbyr Toga Wireless trådløs tilgang til en rekke av bedriftens systemer, inkludert Saratoga CRM. Andre støttesystemer inkludert Siebel, SAP, Oracle, Sybase, Microsoft SQL, Remedy, Avklare, Lawson, JD Edwards, i2 og Manugistics. Med disse kan du få tilgang fra hvor som helst i selskapet, og Google vil også tilby Blackberry-brukere å gjøre bruk av Google samfunnet og satellitt-tjeneste.

I USA reiseguide tjenesten vil bli tilbudt med veikart programmer og GPS navigasjon ved hjelp av trådløse terminaler.

Dette er bare noen få eksempler på trender innen teknologi og bruk som blir gitt, er det verdt å merke seg at disse teknologiene blir utviklet i henhold til markedets behov.

2. Produkter

Telcel fasiliteter inkluderer tale og data ved hjelp av deres trådløse infrastruktur:

• Utvidelse Voice og Data Infrastructure.

• Søknader til å samhandle med informasjonssystemene i selskapet.

• Eksterne applikasjoner for intranett og andre bedriftens applikasjoner

• Remote Monitoring Systems og prosesser

Med utvidelsen av infrastruktur for tale og data i selskapet, kan du bruke den trådløse datanettverket leverandør for å få tilgang til bedriftens servere til å spørre databaser og real-time rapporter via terminaler celle, enten gjennom et modem for en bærbar PC eller Blackberry PC.

Optiske strekkodelesere er også brukt til lagerkontroll GPRS eller utsalgssted, er det noen selskaper som bruker disse terminalene å holde sin varelager og selgere kjenner feltet, noe som sparer tid datafangst og videre disse dataene er i sanntid, noe som bidrar til beslutninger på en mer hensiktsmessig måte.

Noen andre programmer som kan betjenes med det trådløse nettverket er, for eksempel tilkobling Vending Machines sende innkjøpsinformasjon og en server, eierne av disse maskinene kan levere produktet bare når det er nødvendig, i tillegg til å opprettholde en base pålitelig daglige salg data etter produkt, informasjon om shopping timer, etc. Denne informasjonen er verdifull å være konkurransedyktig. En annen funksjon som kan brukes omfatter telemetri, blir visse følere overvåkes, og disse i sin tur gis til de målte variable arbeidsstasjonene for analyse.

Figur 1. Modell for mobilnettverket tilkobling til en server data

For å gjøre vondt verre har utviklet et system som kan overvåke biler ved bruk av mobilnettet og satellittutstyr håndtering GPRS og GPS. Drift av denne tjenesten er som følger, bilen med sin integrerte GPS stadig registrerer posisjonen din, samme som den sendes over mobilnettet og mottatt av en server installert på selskapet som tilbyr tjenesten dataene sendes Internett-data via en arbeidsstasjon som har rettighetene til å overvåke enheter.

Endelig Smart Phone BalckBerry, har vunnet popularitet blant ledere, som dette produktet har evnen til å sende e-post og bli å snakke på en gang, trenger ikke å henge til å sende sine e-post !!! Wow!

Funksjoner Balck Berry, først, er en trådløs terminal, har en server som er installert på arbeidsstasjonen, er en celle, kan du bruke e-postservere Microsoft Exchange og Lotus Domino, kan du aktivere opptil 10 kontoer serveren, kan du omdirigere post, har du et filter manager; Folk som har brukt Blackberry kommenterte at med dette teamet har mer kontroll over e-posten din. Har trådløse servermapper, kan integreres bedriftens applikasjoner som denne terminalen fungerer med JAVA som gjør det svært fleksibelt, som omfatter spesialiserte applikasjoner til brukere uten behov for et nytt system, kan du få tilgang til bedriftens intranett eller Internett, alt dette beskyttelse av datakryptering kalles trippel-DES, som brukes av myndighetene i USA.

Ikke bli sittende igjen med alle disse tjenestene kan implementeres mange kontroller i bedrifter, slik at disse forbli eller bli mer produktiv, siden en av de viktigste punktene for differensiering er å ha en modell av effektiv kommunikasjon, der den utøvende kan gjøre rettidige beslutninger med oppdatert informasjon, og dette kan oppnås med disse programmene, eller du velger.

Det som er sikkert er at denne nye teknologien gir oss en måte å kommunisere til vårt selskap.

. Ing Ivan Michelle Garcia Dominguez: Student of MBA fra ITESM Campus Guadalajara, kan ivan_michel100 konkludere med at disse terminalene tilby oss en ny modell for å gjøre forretninger, der behovet for å bli kommunisert og å gjennomgå tallene for bedrifter i sanntid Det er viktig, som globale markeder tvinger oss til å flytte.

Jeg tror det vil bli flere og flere applikasjoner for terminalene.

Trenden synes det trådløse data markedet vil fortsette å vokse og gi muligheter for både teknologi produsenter og brukere av det, de vil få mange fordeler ved å gjøre bruk av denne, bruksområdene er mange: helse, virksomhet, underholdning, salg detaljer, etc.

Alle kommunikasjonssystemer integrert i én enhet som passer i en lomme, la oss se det som en universell grensesnitt som vil ha tilgang til alle systemer som forvaltes av brukere, enten de er private og offentlige.

Bibliografi

"Antenna Software tiltrer NetSuite Netflex Applications Program." Wireless Nyheter 12 januar 2006: 1. ProQuest Computing. ProQuest. Digital Library ITESM.

"Blackberry til Support Google Talk og Google Local." Wireless Nyheter 12 januar 2006: 1. ProQuest Computing. ProQuest. Digital Library ITESM.

Bowery, Joanna, Blackberry utnevner Leagas å orientere pounds 4m., Markedsføring, p13-13, 1 / 2p, 9/14/2005, EBSCO,

Daglig, Geoff GEOFFDAILY Size matters., Econtent, Vol. 28 Issue 7/8, p36-41, 6p, 4c, Jul / Aug2005, EBSCO,

Dagny Evans, en innføring i Unified Communications: Utfordringer og muligheter, Emerald Gruppe Publishing Limited, Volume 56 Antall mai 2004 s. 308-314, 19. juni 2004 EMERALD,

David Walters, Michael Halliday, Stan Glaser, skaper verdier i den "nye økonomien, MCB UP Ltd, Volume 40 Antall august 2002 s. 775-781, smaragd,

Telcel er til stede gjennom hele republikk, El Norte, 538 ord, 8. desember 2005 Factiva,

Fred Robins, Markedsføring av 3G, MCB UP Ltd, Volume 21 Antall juni 2003 pp. 370-378, smaragd,

Goldstein, Michael mgoldstein Smart Phones. Smart for planleggere?, Vellykkede møter, Volume 54 Issue 9, p20-20, 1p, 2c, Aug2005, EBSCO,

Health Care System og 2Thumbz Tilbud Helse og Velvære Apps for mobiltelefoner og Blackberry-enheter. "Trådløs Nyheter 31 januar 2006: 1. ProQuest ProQuest Computing Digital Library ITESM ...

Juan Carlos Garcia, Shine teknologi, Reforma, 711 ord, 8. desember 2005 Factiva,

Juan Carlos Garcia, Queen teknologi i Billboards, The North, 536 ord, 8. desember 2005 Factiva,

"Mobil Reiseguide Goes Wireless." Wireless News 7 november 2005: 1. ProQuest Computing. ProQuest. Digital Library ITESM.

Mauricio Jalife Daher, symbolske setnings patenter i USA, El Financiero, 441 ord, 25. januar 2006 Factiva,

"VoiceCon Orlando til Host Spring 2006." Wireless Nyheter 26 januar 2006: 1. ProQuest Computing. ProQuest. Digital Library ITESM.

"Kommende RIM Utstillingblackberry Enterprise Server for IBM Lotus Domino på Lotusphere 2006." Wireless Nyheter 23 januar 2006: 1. ProQuest Computing. ProQuest. Digital Library ITESM.

Robin Hunt, Going for brenningen drømmer om den korte spaserturen, MCB UP Ltd, Volume 54 Antall januar 2002 s. 5-7, smaragd,

Thanh Vuong, Impact av å bruke elektronisk vedlegg handlingagent på en persons oppfattet arbeid ytelse, Emerald Gruppe Publishing Limited, Emerald Gruppe Publishing Limited, smaragd,

"Saratoga Systems Division lanserer å levere trådløs håndholdt Access." Wireless Nyheter 17 januar 2006: 1. ProQuest Computing. ProQuest. Digital Library ITESM.

Schweber, Bill, blir Blackberry konge, men for hvor lenge?, EDN, Vol. 50 Issue 13, p98-98, 1p, 1c, 6/23/2005, EBSCO,

Trembly, Ara C Holder Blackberry In Touch Agents 24/7., National Underwriter / Property & Casualty Risk og fordeler Management, Vol. 109 Issue 39, p19-21, 2p, 1c, 10/17/2005, EBSCO,

Veronica Sanchez, What!, Reform som smarttelefoner, 790 ord, 28. november 2005 Factiva,

(0)
(0)
Tags
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha