Industriell bruk Drive Natural Gas Commodities Market

 Industrisektoren er den største forbruker av naturgassressurser, sto for nesten 40 prosent av det totale forbruket. Mens industriell bruk av naturgass alltid spilt en viktig rolle i sektoren, har deres betydning økt de siste årene, og vil fortsette å gjøre det.

 Industrisektoren har alltid vært en stor del av bruken av naturgass, og som denne trenden vil fortsette, er det et godt område å vurdere å investere i.

 Økt etterspørsel industriell bør legge press oppover på naturgass. En måte å kapitalisere på denne etterspørselen etter sine lange naturgass futures.

 Som investor kan se på langsiktige trender hjelpe deg med å utvikle en investeringsstrategi som bruker markedsforholdene.

 Så hva bruker bestemte deler av industrisektoren naturgass? Naturgass er en virkelig allsidig form for energi fordi den har mange anvendelser i industrien. Vurdere noen industrielle anvendelser av naturlige produkter:

  •  Råstoff for gjødsel
  •  Mat Processing
  •  Smelter glass
  •  Industrial kjele drivstoff
  •  Smeltet metall
  •  Avfallsforbrenning

 Den kjemiske sammensetningen av naturgassen består hovedsakelig av metan, en hydrokarbonmolekyl. Den inneholder også andre hydrokarboner, slik som butan, etan, propan og - alle de gasser som har viktige industrielle anvendelser.

 I den industrielle sektoren på fulle sylindere, så å si, etterspørselen etter naturgass har en tendens til å øke. Hold øye med økt aktivitet på industrisektoren, da dette er et bullish tegn for naturgass.

 En indikator som kan brukes til å måle den økonomiske produksjonen av industrisektoren er produsentprisindeksen. PPI-måler som er gitt den gjennomsnittlige endring i prisene på produsentene for sine produkter, uttrykt som en prosent endring. PPI, utarbeidet av Bureau of Labor Statistics, er et godt mål på helse i industrisektoren.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha