Ingen problemer med Red Light på en RF-modulator

 På de fleste RF-modulatorer, indikerer et rødt lys på eller av maskinens strømtilstand; Men dette er ikke alltid tilfelle fordi det røde lyset indikatorene varierer fra modell til modell og noen RF-modulatorer har ingen lys overhodet. På noen modeller kan strømindikatoren også blinke for å indikere andre problemer. Disse blinkende mønstrene er eiere og bør sjekkes i bruksanvisningen for enheten.

 Kontroll av strømforsyningen til en RF-modulator

 Kraften bekreftelsesprosessen av en RF-modulator varierer noe avhengig av RF-modulator modellen bruker en ekstern strømadapter AC / DC eller styrer den interne prosessen. For å sjekke strømforsyningen på en modulator med RF / DC strøm interne strømomformer, bare sørg for at enheten er koblet til en aktiv stikkontakt. Hvis enheten er koblet til en aktiv stikkontakt, men ikke makt, indikerer dette en intern maskinvarefeil med RF-modulator selv, som krever profesjonell reparasjon eller utskifting av enheten. For å sjekke en RF-modulator med en kraft ekstern AC / DC, sørge for at AC / DC omformer er plugget i stikkontakten og sjekk den sirkulære tilkoblingspluggen kobles til DC strøminngang til iden av RF-modulator for å se om det er godt festet. Hvis enheten ikke slår opp etter testen at tilkoblingene er sikre, prøve å bruke en omformer av DC utgangsspenning AC / DC annerledes. Hvis enheten fremdeles ikke fungerer med andre AC / DC omformer, indikerer det en mangel på intern maskinvare.

 Forståelse RF-modulator Indikatorlys

 Toppmodellene i RF-modulator vil noen ganger omfatte blinkende varsel indikatorer som kjennetegner andre enn de som er knyttet til nettproblemer. Den vanligste hensikten med et blinkende lys eller mangler er å bety at forbindelsen mellom RF-modulator og TVen eller annen enhet er prekær, som er vanligvis på grunn av dårlig forbindelse, men noen ganger kan indikere en defekt i materialet TV. En annen vanlig årsak til et blinkende lys slås av eller manglende inngangssignal til RF-modulator enhet, for eksempel en løs kabel makt eller mangler. Kontroller at koaksial eller enkel antennekabelen er koblet til enheten for å rette denne feilen. For hjelp med andre tilstander indikatorlampe, se håndboken for den aktuelle modellen.

 Teste en RF-modulator til Ingen lys

 Noen RF modulatorer ingen trafikklys, enten det betyr ikke nødvendigvis svekker deres funksjon på noen måte; Det er imidlertid vanskelig å diagnostisere strømproblemer. For å teste en RF-modulator uten lys, koble enheten fra stikkontakten før den er koblet til TV og enten antenne eller kabel oppføring. Hvis enheten fungerer som den skal, må signalet kommer gjennom klart på TV. Hvis enheten ikke fungerer som den skal, kobler du RF-modulator diett for å se om det har en effekt på bildet som vises på TV. Hvis koble strømforsyningen ikke forstyrrer TV-signalet på noen måte, betyr det at strømforsyningen til modulator er feil og at enheten krever reparasjon eller erstatning.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha