Innendørs Cirrus og stående hjelpemiddel for planter og utendørs

Vi har alltid søkt lenge etter en billig og ganske passende for våre anlegg. For eksempel, for en stor, raskt voksende Ficus, til de lange tunge greiner opp slips eller om 1,50m store calathea som bladene hengende lang og spenner sin slanke stengler under byrden av store blader som.

De vanlige kost bambus pinner ordentlig på Biltema penge- og gardinstenger se dum ut. Slik vi så for en passende, straight-vokst tre gren fra skogen. Vi ga sentralt i en stor plastkanne. Top Drill tre hull i plasten og fikse roten per ledningen. Senere jorden kommer gjennom ledningene, de er så usynlig. I midten av plastpotter er på grunn av produksjon av en liten Huppel, stem boring og sitte på, noe som gir bedre grep.

Da har vi den store sensitive calathea plassert i midten, knyttet til stammen og 5 mindre calathea arter satt rundt det. Hele danner nå en slags planter øya og er absolutt blikkfang i rommet. Stammen er nesten skjult og tilpasser seg til karakteren av anlegget perfekt. Stammer og stilkene kan være matchende farge for å velge enheten og anlegg, som det er å finne dem fra lys gul til rødbrun furu til nesten svart. Også ideelt for klatreplanter.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha