Innføring Brokerage rapporter for lager investorer

 Tradisjonelle meglertjenester rapportene er en god kilde til informasjon for investorer som har blitt informert meninger om bestandene. Og de fortsatt er, men de siste årene har en rekke meglere blir straffet for partisk rapporter. Meglere bør aldri være din eneste kilde til informasjon.

 Den gode

 Fagmiljøene i børsnoterte selskaper som tilbyr lager rapporter og gjøre dem tilgjengelig for sine kunder og investerings publikasjoner. Analytikere firmaer og markedsstrateger generelt utarbeide disse rapportene. God forskning er kritisk, og megling rapporter kan være svært verdifull. Hvilken bedre kilde til veiledning enn heltids eksperter støttet av en million dollar forskningsavdelinger? Megling rapportene har en rekke sterke sider:

  •  Analytikere er fagfolk som trenger å forstå verdien av et selskap og dets lager. De analysere og sammenligne bedriftens data hver dag.
  •  Analytikere har tilgang til et stort informasjon og historiske data de kan sile gjennom for å ta informerte beslutninger.
  •  Hvis du har en konto med selskapet, kan du vanligvis få tilgang til informasjonen uten kostnader.

 Den dårlige

 Vel, kanskje megling rapporter er ikke dårlig uansett, men på sitt verste, de er veldig dårlig. Meglere gjøre sine penger fra provisjoner og investment banking avgifter. Men de kan finne seg i vanskelig posisjon å utstede megling selskaper som kunder av meglerhuset som sysselsetter dem.

 Ofte er dette forholdet vil resultere i en megling rapport som et altfor positivt bilde av et selskap som er en dårlig investering kan males.

 The Ugly

 I perioden 1998-2000, et overveldende antall megling kontoer rapporter utstedt glødende ros fra selskaper som enten var moderat eller tvilsom. Investorer kjøpte aksjer som tech aksjer og internettaksjer. Den enorme etterspørselen presset opp aksjekurser, påvirker utseendet geni ga analytikernes prognoser, men aksjekursene steg som i hovedsak en selvoppfyllende profeti. Aksjene ble overvurdert måte. Analytikere og investorer var en gamble.

 Investorer, men tapte mye penger. Penger som folk nøye bygget forsvant i løpet av mange års arbeid i løpet av noen måneder, da 2000 bear marked rammet. Selvfølgelig bjørnen markedet som rammet i 2008-2009 var like brutal. Pensjonister som mister analytikerne hadde sett kjente reir egg 40 til 70 prosent i verdi. Investorer mistet billioner i løpet av denne flotte fossen, mye av det unødvendige.

 Under bear marked for 2000-2002, ble et rekordhøyt antall søksmål og klager arkivert mot meglerforetak. Wall Street og Main Street lært noen tøffe leksjoner. Angående forskningsrapporter fra meglerforetak, kan følgende punkter hjelpe deg å unngå å få en dårlig sak av uglies:

  •  Spør alltid deg selv: "Er leverandør av rapporten fra en partisk kilde?" Med andre ord, er megleren får nå ingen vei ut av selskapet han anbefalte?
  •  Aldri, aldri, aldri stole på bare én kilde til informasjon, spesielt hvis den samme kilden som du selge aksjer eller andre investeringer.
  •  Gjør din forskning før du er avhengig av en megling rapport. Sjekk ut rapporter og andre dokumenter.
  •  Gjør din due diligence før du kjøper aksjer uansett. Sørg for at din portefølje inkluderer diversifisering, risikotoleranse, og så videre.
  •  Kontroller at du er på besøk i biblioteket eller nettsteder.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha