Innvandring Konsulent Krav

 USA har en kompleks innvandring prosess. Det er vanskelig for den gjennomsnittlige innvandrer å sile spesialisert juridisk sjargong, komplisert byråkrati og mange former for å lykkes innvandre. Få hjelp er nesten nødvendig. Innvandring advokater er det tryggeste valget for å få hjelp; Men advokater kommer ofte med høye avgifter. Som en innvandring konsulent, kan du bli en mer overkommelig ressurs for behandling av sin egen innvandring noen.

 Hovedregel

 De fleste stater har ingen regler om seg selv kalles en innvandring konsulent. Innvandring konsulenter er personer som jobber for ideelle organisasjoner prøver å hjelpe innvandrere, som har sin egen privat praksis. Ingen spesiell utdanning eller bakgrunn er nødvendig, bare en grundig kjennskap til innvandring prosessen og papirarbeid. Legg merke til at bare en kvalifisert advokat eller innvandrer kan lovlig utføre innvandring opprop; som konsulent, vil alt du kunne gjøre er å gi råd.

 Forent under tilsyn

 Noen stater har restriksjoner på innvandring rådgivning. Arizona, California, Illinois, Michigan, Minnesota, New Jersey, New Mexico, Oregon og Washington har konkrete statuer som regulerer yrket. For det meste, involvere de noen form for virksomhet registrering og vakt mot svindel. For eksempel krever California innvandring konsulenter for å fullføre en avsløring skjema som informerer publikum om at de ikke er advokater eller autorisert til å gi juridisk rådgivning. Det krever også innvandring konsulenter å registrere seg hos utenriksminister som en bedrift, kjøpe en obligasjon i tilfelle søksmål eller bedrageri, gi staten legitimasjon, passbilder og for å etterkomme statlige myndigheter bakgrunnssjekk.

 Notarius publicus

 Notarius lover adressering innvandring rådgivning til en viss grad i Colorado, North Carolina, Michigan, Oklahoma, Tennessee og Texas. I de fleste tilfeller, som i Colorado, notarius publicus kan ikke hevde at advokater med mindre de er, faktisk, advokater - og de kan ikke delta i innvandring råd eller veiledning .

 Noen stater som Oklahoma er litt mer liberal i slik at notarius publicus og andre til å gi innvandring rådgivning, men oppgir at de må legge fremtredende i flere språk, og de er ikke kvalifisert til å gi råd lovlig. Notarius publicus som ønsker å delta i utlendings rådgivning må også registrere seg hos staten.

 For detaljer om din tilstand, sjekk med din tilstand kontoret til riksadvokaten om lovene som regulerer innvandringen rådgivning.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha