Instruksjoner Fiskars Circle Cutter

 Fiskars er en sirkel cutter er ideell for å kutte sirkler perfekt formet på en del av en side. Circles kan variere fra én tomme til åtte inches. Et klart grunnlag for dette kuttet sikrer at du justere kniven på rett sted og et klipp plassert ved foten av koppen hindrer malplassert mens du klipper. En sirkel kutter Fiskars er et utmerket verktøy for de som liker håndverk og scrapbooking.

 Instruksjoner

  •  1

 Drei låsehjulet, funnet nær toppen av jordbær, mot klokken for å velge cup størrelsen du ønsker.

 2

 Lås kappearmen ved å dreie på låseknappen med klokken.

 3

 Plasser skjærematte ned hvor du har tenkt å bruke kniven.

 4

 Legg din papir eller annet materiale på matten og plasser kniv på det området du ønsker å kutte. Se gjennom den klare grunnlaget for sirkelen er i riktig posisjon.

 5

 Hold kniven med en hånd og trykk på kontrollknappen på toppen av kutteren, ned med fingrene på den andre hånden. Trykk kniven fast og vri kniven rundt 360 grader til sirkelen er kuttet.

 6

 Bytt ut det gamle bladet hvis det ikke kuttes ikke riktig. Trekk den gamle bladholderen transport av kappearmen ved å trekke ned og på kappearmen. Ta et nytt blad på oppbevaringsrommet av bladet og innsatsen der den gamle platen ble fjernet fra. Hold bladene lagret i bladet oppbevaringsrommet når du ikke bruker kniv.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha