Instruksjoner for Form 1042-S

 Hvis du er en arbeidsgiver som ansetter ikke-amerikanske borgere, er du pålagt under Internal Revenue Code å erklære noen inntekter av den ansatte og noen føderal inntektsskatt unndratt lønn ansatte fra utlandet € ™ . Å rapportere lønn en ikke-amerikansk citizenâ € ™ fra kilder i USA for borgere hevde fordelene av skatteavtalen, må arbeidsgiver fil Form 1042-S med Internal Revenue Service.

 Instruksjoner

  •  1

 Last ned skjema 1042-S av IRS nettstedet. Skattemyndighetene utgir en PDF-versjon av Form 1042-S, som kan skrives ut, fylles ut og arkivert. Form 1 042-S består av fem identiske kopier, som må fylles ut.

 2

 Gi en kode av inntekt og kode fritak for inntekt på € ™ EmployeeA. Resultatet kode er en to-sifret nummer som angir type inntekt mottatt av ikke-amerikansk statsborger, mens unntaket kode er et tosifret tall som viser hvilken type skattefritak hevdet av ansatt. En liste over inntekt fritakskoder og koder kan bli funnet på instruksjonsarket for 1042-S form.

 3

 Gi informasjon om inntekt av EmployeeA € ™. Skriv inn den ansattes brutto inntekt € ™, kilde kvoter og nettoinntekt. Gi skattesats dersom arbeidstaker ber om fordelene av en skatteavtale, mengden av tilbakeholdt føderal skatt beløpet holdt tilbake av andre agenter og den totale mengden av kreditt holdenhet. Gi den totale mengden av midlene utbetales til mottaker. Indikerer hvor mye av den nasjonale inntektsskatt tilbakeholdt.

 4

 Gi kontaktinformasjon. Gi en skatt identifikasjonsnummer for den ansatte og forskuddstrekk agent. Dersom arbeidstakeren har en identifikasjonskode for utenlandsk skatt, gi det. Oppgi navn og adresse på driftsenheten agent på kilden og arbeidstaker.

 5

 En filkopiering med skattemyndighetene i posten. Send kopi B, C og D av Form 1 042-S til arbeidstaker E og kopiere kilde agent.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha