Instruksjoner for sy Nedleggelser

 Glidelåser forårsake mareritt for folk, selv opplevd at sy. De er en vanlig syteknikk ofte unngås. Som de fleste sy teknikker, er installasjon av glidelåser en systemisk prosess, forbedret med praksis. Med verktøy og riktige instruksjonene, vil du finne du er i stand til å anvende alle typer glidelåser med letthet. De vanligste typer feste installasjon inkluderer fokus, slikket og usynlige glidelåser. forberedelse trinn for hver type er identiske, med skiftende målstreken teknikker basert på installasjonsmetode du bruker.

 Ting du trenger

 Glidelås

 Lettsmeltelig

 Glidelåsfoten

 Iron

 Forberedelse

 Velg feste lengde passende lysbilde. Glideren bør være litt lenger enn lengden av sømmen for å forenkle installasjonen. For eksempel er en glidelås 9 inches tilpasset en åpning 8 inches eller kortere.

 Styrke glidelås området med en stripe av smelte grensesnitt. Klipp opp til lengden på glidelåsen, og ca 1 tomme bred. Brett søm til glidelåsåpning innsiden av plagget og pressen. Vend Åpne og gjelder smelte grensesnitt på feil side av plagget per bord med den klebrige siden vendt. Tilkobling kan bare brukes på den delen av sømmen, eller å forlenge den delen av plagget av glidelåsen til å delta.

 Velg programmet metoden er mest egnet for din plagg eller en standard, overlappet eller usynlig glidelås. Se i modellen hvis du ikke er sikker på hva som er best for ditt prosjekt.

 Glidelås Standard

 Pensle åpningen lukket lysbildet ved å bruke større stinglengden på symaskinen.

 Sentrer glidelås på feil side av plagget. Pensle glidelåsen til sømmen del av plagget, med tennene på lukkeanordningen som vender mot plagget. Skulle viser ingen søm på utsiden av plagget på dette punktet.

 Snu plagget over slik du ser på høyre side. Tegn en sy krittstrek eller penn blekk fading.

 Installer en glidelåsfoten på symaskinen av instruksjonene i brukerhåndboken.

 Reduser stinglengden på symaskinen og stikninger zip gjennom alle lag med klær. Prikk med plagget opp, følge retningslinjene som allerede er merket for å sikre et produkt igjen og god finish.

 Unpick punktene montere å skyve åpne og lukke normalt.

 Slikket Zipper

 Sy sømmen under glidelåsen innsettingspunktet, og etterlater åpne glidelås del plagg.

 Flip prosjektet slik at feil side av plagget vendt opp. Trykk på en liten søm til venstre, eller deler, av åpningen gli mykt. Trykk på en bredere måte, omtrent en tomme og en halv på forsiden av lov av åpningen.

 Installer en glidelåsfoten på symaskinen.

 Snu plagget slik at høyre side vender opp, med den delen under sømmen til venstre. Tuck glidelås under den nederste delen av åpningen slikket med toppen av festet foran deg. Glidelåstennene skal være like utenfor kanten av, men ikke røre den, trykket søm. Høydepunkt gjennom alle lag av plagget sy så nært som mulig til kanten.

 Trekk dekselet del av åpningen stengetid på glidelås, sørge for at linjen under sømmen er helt dekket. Baste glidelås å dekke deler, eller bruke pin for å sikre riktig plassering.

 Mark slider delen slikket med en tapeline, eller tegne en sy retningslinje. Top sy den polerte del av lukkeanordningen fast på plass, både på bunnen og på siden av den polerte sømmen.

 Unpick synlige tråklestingene. Legg kapasitetsstoppunkter hvor ønskelig og hensiktsmessig.

 Skjult glidelås

 Pakk usynlig nedleggelse. Trykker flate spoler med en kald jern. Hold åpen glidelås for installasjonsprosessen.

 Plasser den høyre side av lukningen inntil høyre side av plagget, med tennene lukke berøre strykes sømlinjen. Hoveddelen av glidelåsen er å sitte sy, med tennene til innsiden av plagget.

 Installer glidelåsfoten på symaskinen.

 Stikk nærmere tennene av festeanordningen som mulig, med sømlinjen vises bare på plagget sømpartiet. Komplett med de to sidene av glidelåsen.

 Snu plagget slik at høyre side er rettet utover. Zippe den usynlig glidelås. Ingen synlige sømmer skal vises på glidelåsen søm.

 Hånd sy partene mister lukke symaskinen har vært i stand til å oppnå.

 Hint

 De fleste eksperter mener at etterspørselen etter usynlig glidelås til å være den enkleste, så vil du kanskje prøve denne teknikken først.

 Ikke mist motet hvis første forsøk er mindre enn profesjonelle. Fortsette å øve og forbedre dine ferdigheter med tiden.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha