Instruksjoner Mushroom tie-dye

 Når du tenker på å dø slips, kan du tro at sirkler eller virvler av lyse farger. Man kan også lage former, så som en sopp, ved bretting av materialet i små folder i form av utforming og ved hjelp av kaldt vann fargestoffer. Forsyninger for sopp tie-dye kit kommer i en boks med klemme flaske og fargestoff. Disse fargestoffer kits produsere en lys farge som er forenlig med utseendet på tie-dye.

 Ting du trenger

 Klær eller stoff

 gummi band eller streng

 Soda

 Farging kit med kaldt vann

 Instruksjoner

  •  1

 Brett plagget i to vertikalt. Tegn en halvdel av et sopp-formet på én side av bøyningen med en markør. Hvis du er usikker på frihåndstegning kapasitet, første trekning på papir eller papp, og deretter klippe ut malen og bruke den til å spore rundt.

 2

 Starter i den ene enden hvor linjen møter begge, gjøre små trekkspill folder klemt på linjen tegningen. Hold stoffet i den ene hånden du bretter slik at foldene ikke blir kansellert. Følg linjen til slutt. Du vil bare bøye seg langs linjen, ikke bøy hele veien gjennom materialet.

 3

 Fest materiale med en strikk eller hyssing. Holder brettet del tett i den ene hånden og den andre hånden til å sikre den med gummistrikk, string eller hoppe rundt.

 4

 Bland en kopp brus med én liter vann i en stor bøtte og suge plagget i 15 minutter, og deretter fjerne og klem ut overflødig vann. Disse forholdene stoffet slik at fargen skal holde bedre.

 5

 Helle kaldt vann i flasker med fargestoffer, i henhold til produsentens instruksjoner, og riste flaskene. Du trenger minst to forskjellige farger for dette prosjektet.

 6

 Sprute en farge på innsiden av sopp form. Bruk av en annen farge til materialet til utsiden av denne. Mette dette området og la den være alene i åtte til 24 timer.

 7

 Fjern binders eller gummi band og vask med kaldt vann.

 Hint

 Vask klærne før det igjen tie-dye.

 Andre former, så som en hjerte, kan fremstilles ved hjelp av samme metode.

 Bomull eller lin er de beste stoff å bruke for tie-døden, for han er et vevd stoff.

 Polyester vil ikke farge.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha