Instruksjoner om hvordan verdiene på et Vance & Hines Fuelpak

 Vance & Hines Fuelpak er en databasert drivstoff styringssystem for Harley Davidson sykler med ettermarkedet eksosanlegg. Installeres som en plug-in tilbehør, lar Fuelpak brukeren å tilpasse luft drivstoff forholdstall fastsatt av kontrollmodulen av motorfabrikk, som forvalter parametrene av motoren, inkludert gnist, bland, posisjon butterfly og utslipp kontroll. Forbedret ytelse og energieffektivitet kan resultere når aksjen ECM er tilpasset skreddersydd eksosanlegg definerte innstillinger inngikk Fuelpak. Prosedyren for registrering og lagring av verdier i Fuelpak er enkel og er basert på produsentens informasjon gitt til spesifikke eksosanlegg.

 Ting du trenger

 Liten skrutrekker

 Instruksjoner

 Se tabellen som følger med legging Fuelpak Fuelpak å bestemme justeringen referansenummer. Justeringen referansenummeret refererer til merke, modell og år av Harley Davidson, pluss spesialutstyr bestemt eksos du har installert.

 Gå til den delen av innstillingsverdier i andre halvdel av tabellen innstillingen og finn din innstilling referansenummer, etterfulgt av verdiene som skal inn for hver av de 18 moduser av programmering Fuelpak.

 Fjern de fire skruene som fester dekselet for å fjerne Fuelpak kontrollmodul. Begge LED siffer til venstre representerer antall programmeringsmodus. Dette tallet er avansert ved å trykke knapp til venstre for LED. De to høyre hånd sifrene representerer LED programmering verdi. Dette nummeret blir inkrementert opp eller ned ved å trykke på en av to knapper til høyre for LED.

 Slå på tenningen og racing styret bryter bryter. Ikke start motoren. Sjekk at Fuelpak lysene er på.

 Sjekk den riktige linjen i innstillingsverdiene for programmering verdiene for hver modus. Starter med modus 1 Trykk nøklene til verdien av programmet til høyre for LED for å angi riktig programmering verdi. Når verdien er lagt inn, trykker du på knappen Mode til venstre på LED for å avansere til Mode 2. Hvis en negativ verdi er nødvendig, bruk knappen under for å programmering for å redusere verdien på null i det siste negative området. Fortsett slik til verdiene av alle 18 programmeringsmoduser ble beslaglagt.

 Advance-modus for å kalibrere 19 Fuelpak gass stilling sensor. Slå på gassen hele veien åpen, og deretter bringe den tilbake til helt lukket.

 Slå av igntion. Installer det gjennomsiktige dekselet på Fuelpak modulen og fest den med de fire skruene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha