Introduksjon til PHP

Hva er PHP?

PHP står for "PHP: Hypertext Preprocessor". PHP er et skriptspråk server side for å lage dynamiske websider. Lag PHP-skript for å spore besøkende aktiviteter på nettstedet, send e-post til kunder, brukere har muligheten til å laste opp filer eller bilder til nettstedet, og administrere dynamisk innhold ved hjelp av en database. Mulighetene er uendelige. De fleste sosiale nettverk nettsteder er skrevet i PHP. Yes! PHP er et kraftig og enkelt språk.

Hva er fordelene med PHP?

PHP er en åpen kildekode språk. Det betyr at du ikke trenger å betale tusenvis av dollar for kjøp av lisensrettigheter. Best av alt er at det er for enkelt å installere. Det mest slående trekk av alt er at det er veldig lett å lære. PHP brukes av millioner av mennesker og utviklere over hele verden. Det finnes tusenvis av nettsteder på Internett som er skrevet i PHP. Et eksempel kan være Facebook.

Hva kan PHP gjøre for meg?

PHP kan i stor grad forbedre funksjonaliteten til nettstedet ditt. Den lar deg skrive skript som tillater brukere å samhandle med deg gjennom ditt nettsted. Hvis du har en liten bedrift, kan du bruke PHP til å tillate brukere å sende forslag om produktene du kjøre gjennom en form som automatisk sender du en e-post med kommentarer fra besøkende.

Er PHP er lett å lære?

PHP er veldig enkelt å lære, kan du gjøre noen undersøkelser på nettet og finne tusenvis av PHP knyttet til læringsutbytte. Du kan selv finne skript som kan tilpasses dine behov.

------

Hvis du er interessert i mer informasjon om spion eller kveld makeup ikke nøl med å besøke nettstedene kammeret.

For mer informasjon om utforsykler Sjekk ut siden.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha