Investeringer i råvarer av Palladium Business

 En av de beste - om enn indirekte - måter å investere sin eksponering mot råvaremarkedene i palladium i selskaper som mine metallet. En rekke selskaper har spesialisert seg på denne aktiviteten, men ta en titt på disse to:

  •  North American Palladium: North American Palladium, med hovedkontor i Toronto, har en betydelig tilstedeværelse i den kanadiske palladium malmgruveselskap. Det er den største produsenten av palladium i Canada, med produksjon i 2005 på til sammen nesten 200.000 unser. North American Palladium er trådt i det lukrative kanadiske palladium gruvesektoren.
  •  Stillwater Mining Company, Stillwater Mining, basert i Montana, er den største produsenten av palladium utenfor Sør-Afrika og Russland. Selv om det er involvert med platina og andre PGM, er dens primære gruvedrift utgang palladium. Den produserer ca 500.000 unser palladium per år, hovedsakelig ved nordamerikanske gruver.

 Selv om disse er de to største selskapene som er notert på amerikanske børser, flere internasjonale selskaper har betydelig større palladium gruvedrift. Sørg for at du er klar over de mange forskjellene i regulering mellom USA og oversjøiske markeder før du investerer i selskaper som handel i utenlandske børser.

 Du kan også vurdere noen internasjonale selskaper palladium:

  •  Anglo Platinum Gruppe: Som navnet antyder, Anglo Platinum konsernet investerer i platina gruppe metaller, men det er også en av de største produsentene av palladium i verden. Selskapet produserte over 2,5 millioner unser palladium i 2005 og er anslått å ha reserver på mer enn 200 millioner unser.

     Med sin virksomhet basert hovedsakelig i Sør-Afrika, er Anglo Platinum Gruppe din inngangsport til sørafrikanske palladium. Aksjene omsettes på Johannesburg Stock Exchange og London Stock Exchange.

  •  Norilsk Nickel: Norilsk Nickel er kanskje ikke et kjent navn, men det er den største produsenten av palladium i verden. Det dominerer russiske palladium industrien, som er den største i verden. Utover sine store palladium gruvedrift, er selskapet en stor aktør i kobber og nikkel gruvedrift. Selskapets aksjer er tilgjengelig på Moskva Inter-Bank Valutaveksling.

 Hvis du er komfortabel i terminmarkedet på Chicago Mercantile Exchange, tilbyr futures kontrakt palladium spor. Denne kontrakten representerer 100 troy unser palladium og handler i både elektronisk og åpen ramaskrik under økten. Det handler under symbolet PA.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha