IPhone LCD kan fikses?

 IPhone er skjøre telefoner som skjermer kan lett bli skadet på en rekke måter. Selv om iPhone er under garantien for det første året etter kjøp, en skadet skjerm på grunn av en ulykke som ikke dekkes; Reparasjon Apple skjerm koster $ 199 per juli 2011. Hvis du ønsker å beholde samme iPhone, kan du reparere skaden selv ved å kjøpe deler, tar telefonen apartand erstatte ødelagte deler med nye . Sørg for å plugge den skadede telefonen i datamaskinen for å sikkerhetskopiere og lagre alle data før du tar telefonen.

 Knust glass

 Første laget av iPhone skjermen er et tynt ark av glass og lett å bryte, siden de fleste tilfeller er ikke de ingen beskyttelse skjermen. Å erstatte knust glass, kjøpe en ny skjerm glass på iPhone. Så liten Phillips skrutrekker og ta ut SIM-kortholderen fra høyre side av iPhone og de to skruene på hver side av dock-kontakten på bunnen av telefonen. Trekk bakdekselet forsiktig. Deretter skrus batterikontakten og dra i tappen på batteriet over å fjerne batteriet. Løsne skruene og svart plast skjold forsiktig ut. Løft de fem kontaktene på hovedkortet og kontakten på kameraet, deretter forsiktig løft kameraet opp. Løft tape og løsne skruene rundt hovedkortet; deretter forsiktig fjerne hovedkortet. Deretter fjerner de 10 skruene som holder skjermen på plass og løft skjermen opp utenfor rammen av telefonen. Erstatte den gamle med den nye skjermen og montere telefonen.

 Døde eller fast piksler

 Av og til piksler - små firkanter av farge som utgjør bilder på en LCD-skjerm - vil forbli én farge. På en så liten skjerm enn en iPhone, kan det fort bli irriterende, men kan lett fast. Finn de stakk piksler, slå av telefonen, og drapere en fuktig klut på den. Ta kanten av et viskelær og gni mot piksel på skjermen i 30 sekunder. Snu ryggen til iPhone og fortsette å gni til skjermen er fullt opplyst. Piksel er den fargen som skal være.

 Hvit eller misfarget skjermen

 Hvis LCD-skjermen vil vises hvit eller misfarget, med linjer eller figurer i svart og hvitt på skjermen, betyr dette at LCD-skjermen er skadet. Dette skjer ofte hvis det er press på skjermen eller den falt. LCD er det tredje laget på iPhone, etter at glasset og digitizer. Å endre det, å kjøpe en ny LCD-skjerm, fjerne glasset og digitaliserer, og utveksling skadet LCD for en annen.

 Berøringsskjermen svarer ikke

 Hvis glasset skjermen og LCD ser OK, men iPhone reagerer ikke på berøring, betyr det at skanneren - det midterste laget er festet til glass panel - ikke fungerer. Substitusjon av en skanner er den samme som utskifting av et ødelagt glass panel, ettersom de to er sammenføyd i ett stykke. Ta en liten Phillips skrutrekker og ta ut SIM-kortet skuffen fra høyre side av iPhone og de to skruene på hver side av dock-kontakten på bunnen av telefonen. Trekk bakdekselet forsiktig. Deretter skrus batterikontakten og dra i tappen på batteriet over å fjerne batteriet. Løsne skruene og svart plast skjold forsiktig ut. Løft de fem kontaktene på hovedkortet og kontakten på kameraet, deretter forsiktig løft kameraet opp. Løft tape og løsne skruene rundt hovedkortet; deretter forsiktig fjerne hovedkortet. Deretter fjerner de 10 skruene som holder skjermen på plass og løft skjermen opp utenfor rammen av telefonen. Erstatte den gamle med den nye skjermen og montere telefonen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha