Jamaican håndverk for kids

 Jamaican landskapet byr på massevis av inspirasjon for håndverket prosjekter for barn. Rastafari religion, som startet i Jamaica, er representert med rød, gul, svart og grønt. Beach-relaterte håndverk kan brukes til en håndverket dag på temaet Jamaica, som å bruke skjell som dekorative gjenstander.

 Rasta Tie-Dye

 Med hjelp av en voksen, kan barna Tie-dye t-skjorter i fargene Rastafarians feire arven fra Jamaica. Hvert barn vil trenge en vanlig hvit skjorte. Du trenger også rød, gul, svart og grønt fargestoff, hansker, vann, boller eller skuffer til hver farge, saks og gummistrikk.

 Bland instruksjonene fargestoff pakken. Barn kan bruke gummistrikk for å skille sine skjorter i seksjoner, skape unike design. De deretter stupe sine skjorter i alle farger av flekken, gummihansker for å beskytte huden.

 La skjorte tørr, og deretter klippe gummi band til å være fullført tie-dye design Rastafari barn.

 Seashell Wreath

 Barn kan bruke skjell til å skape en vakker krone. De vil trenge skjell, lim, en rund sirkel av 6 inches av skumplast, string og kunstig mose. En hobbybutikk vil ha alle disse forsyninger. Barn kan lime skjell til skum krans som de ønsker. Når de er ferdige, kan de fylle tomrom med kunstig mose. Når limet er tørt, binde hyssing rundt toppen for enkel opphenging.

 Paper Plate Sea Turtle

 Havskilpadder lever nær strendene i Jamaica. Barna så unge som to kan gjøre havskilpadder fra papptallerkener med hjelp av en voksen. Du trenger en papptallerken, grønn bygging papir, grønn maling, børste, saks, lim og en svart markør.

 La barnet ditt til smerten av en papptallerken grønt. Da hun gjorde dette, kuttet fire skilpadder svømmeføtter og en hale av grønn bygging papir. Når malingen er tørr, la barnet lim halen og finnene til plate for å lage en skilpadde. Hun kan bruke svart markør for å tegne øyne på forsiden av skilpadden.

 Bandana Belt

 Røde Bandanas er slitt tradisjonelt i Jamaica. For en morsom, håndverk prosjekt for barn, til bandanas bruke et belte jamaicansk inspirasjon. Samle noen røde bandanas, saks, pinking saks, lim og tekstilmaling og gule plastperler, grønn og svart.

 Slips eller lim to eller tre røde bandanas sammen til hele lengden er lang nok til å knyte rundt livet til barnet ditt, med litt ekstra stoff i hver ende. Kuttede strimler i hver ende av beltet for å lage frynser. Iført plast perler på hvert bånd og knyt endene i en knute for å sikre det.

 Barn kan dekorere bandanas med tekstilmaling. Når malingen er tørr, vil hvert barn ha sin egen Jamaica beltet for slitasje.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha