Jeep CJ5 Spesifikasjoner

 Med en produksjonssyklus som varte i fire tiår, var Jeep CJ5, et kjøretøy umiddelbart gjenkjennelig one-of-a-kind. Det var egentlig en litt mykere og raffinert versjon av den opprinnelige Willys Jeep gjort kjent under andre verdenskrig. Enkel, funksjonell og tøff, han tjente mange roller opp gjennom årene: militær transport for off-road løype spores bruksbil og alt annet. Selv små uhell bilen hadde lite til felles med plysj transporterende mennesker i dag, spilte han en viktig rolle i å definere vår idé om hva en SUV handler om. 1983 er det siste året av produksjon for ubetinget CJ5.

 Et bredt spekter av motorer

 1983 CJ5 var tilgjengelig med en av de to motorer: en inline firesylindret 2,5-liter og 4,2-liters inline-seks. Den mindre motoren produserer 92 hestekrefter ved 4000 rpm og 132 fot-pounds av dreiemoment ved 3200 rpm. Jo større motor satt ut 112 hestekrefter ved 3200 rpm og 210 fot-pounds av dreiemoment ved 1800 rpm. Den CJ5 ble tilbudt med enten fire eller fem-trinns manuell girkasse. Deltid firehjulstrekk kom standard på alle modeller.

 Liten, men Allsidig

 Alle modeller CJ5 1983 ansatte med en to-dørs karosseriet hette. Jeep målt 144,3 inches i lengde og hadde en kort akselavstand på 83,4 inches i stedet. Bilen basen egenvekt var £ 2,650.

 Langsom, men jevn ytelse

 De CJ5 2,5 liter kan akselerere fra 0-60 mph på 14,5 sekunder ifølge estimater. Bytte til større motor 4,2 liter som nummer falt til anslagsvis 13,1 sekunder. Selv om disse tallene var sikkert ganske treg - selv i 1980 - husk at hastigheten var ikke en av de Jeep prioriteringer. Den CJ5 er designet for å gjøre det gjennom tøff, vanskelig terreng, ikke nødvendigvis gjøre det gjennom raskt. Hvis du kan reise på motorveien, var han mer hjemme gjennom veiene i landlige land utvisket eller krypende langs off-road løyper.

 Fuel Economy Info

 Til tross for sin relativt lite og beskjedent kraftig motor linje vekt, var CJ5 fortsatt tørst gass kjøretøy. Selv om offisielle drivstofføkonomi er ikke tallene for 1983 Jeep notater, EPA for 1 984 lignende modell - samt selvrapporterte data eiere - male et bilde ganske mørkt. Modellen på 2,5 liter i gjennomsnitt i midten til høye tenåringer, mens 4,2-liters Jeep generelt returnert mpg tall i midten for lavt tenåringer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha