Jeep Wrangler opphengsproblemer

 Suspensjonen i en Jeep Wrangler er en av de mest eksentriske mekaniske komponenter. Nye Jeep eiere bør forvente suspensjoner av sine Wranglers være ganske bratt, med minimale konsesjoner og en grovere tur enn de fleste utter personbiler. Den siste av Jeep, bør jo bedre fjæring være; men selv de nyere Jeeps lav score i ride kvalitet sammenlignet med tilsvarende biler. Uavhengig av den spesifikke år, merke eller modell, Jeep Wrangler suspensjoner oppleve noen quirks og problemstillinger.

 Død Wobble

 Jeeps er utsatt for å lide av en suspensjon ved å riste gjenkjennelig problem som Jeep-entusiaster se "swing of death.» Den svinging av døden er et problem i styringsgruppen og suspensjon av Jeep som forårsaker Wrangler å begynne å riste og vingle, vanligvis håndterer svært dårlig på visse hastigheter, vanligvis rundt 45 mph til 55 mph eller når Jeep møter en jettegryte eller grov spot i veien. En forskjellige problemer sortiment innen suspensjon kan forårsake død vingle, inkludert ødelagte linker eller kilder, ødelagte stenger og lagrene modifiserte utestengelse dårlig og løfter Jeep Wranglers dimensjonerte dekk, oppdatert er mer sannsynlig å møte dette problemet. Men Det har vært kjent for å oppstå i umodifisert og Jeeps.

 Sjokk

 Dersom sjokk av din Jeep Wrangler bli svak eller helt mislykkes på grunn av mishandling ved å kjøre off-road eller bare fra år med slitasje, støt unnlater å overvåke effekten av roterende dekk. Dette kan manifestere seg som en liten slingre, men det vil også føre til en tøff tur, ubehagelig og kan svekke ytelsen og off-road.

 Coil eller bladfjær problemer

 Feiginger, ark eller spoler bøyd eller skadet kan påvirke turen og håndtering av en Jeep. En Jeep med ødelagte fjærer og rull dårlig slingring og kan lede og administrere svært dårlig. En del av appellen til Wrangler er dens åpenhet for endring, og hundrevis av reserve suspensjon oppgraderinger selges på forbrukermarkedet for å møte behovene til noen eier Wrangler. Men hvis disse produktene og reserve dag oppdateringene ikke er installert riktig eller ikke er kompatible med andre endringer som allerede er gjort på bilen, kan Wrangler eieren ende opp med opphengsproblemer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha