Jeg ser ikke bildet av min venn på Blackberry Messenger

 I Blackberry Messenger, kan et bilde av en venn vises ikke i kontaktlisten på grunn av et behov for å oppdatere programmet eller spør personalet bøker. Du kan ta noen skritt for å finne årsaken til den manglende bildet og den beste oppløsningen for din telefon.

 Batteri Pull

 En mulig rask løsning når du ikke kan se bildet av din venn på Blackberry Messenger er en trekkraft batteri. Når du trekker batteriet, alle prosesser på telefonen arrestert umiddelbart. Når du bytter batteri, er hvert program eller prosess på telefonen bedt om å starte riktig. Etter å trekke ut batteriet, vent i minst ett minutt før du setter det. Når laster Blackberry Messenger lanserer og sjekk for din venns bilde.

 BBM Oppdateringer

 Hvis bildet av din venn fremdeles ikke vises i Blackberry Messenger, kan du prøve å oppdatere programmet. I det siste, vedrørende Messenger levert løsninger til identifiserte problemer, inkludert å ikke kunne se bilder av kontakt. Trykk på "Meny" -knappen, og klikk "App World". Klikk på "Downloads" og se etter en oppdatering til Messenger. Hvis det er tilgjengelig, klikker du på "Update". Godta vilkårene for bruk og venter på full oppdatering.

 Bøker service

 Tjenestegrupper på Blackberry-smarttelefonen er ansvarlig for lagring av serviceboken for programmene på telefonen din. Når bildene er ikke synlig i Blackberry Messenger, må du kanskje be om service fra telefonboken. Trykk på "Meny" og klikk "Alternativer". Klikk "Avanserte alternativer", deretter "Host Routing Table." Trykk på "Meny" -knappen, og klikk "Bli medlem". Vent en bekreftelsesmelding når bøker sendes og starte telefonen på nytt.

 Avinstaller / Installer

 Som en siste utvei, kan du avinstallere og installere Blackberry Messenger. Hvis problemene med programmet er knyttet til en defekt installasjonsfilen når du avinstallerer programmet, kan du slette filen. Trykk på "Meny" og klikk "Alternativer". Klikk "Avanserte alternativer" og klikk på "Avanserte alternativer". Klikk på "Programmer" og velg "Blackberry Messenger." Trykk på "Meny" -tasten og klikk "Slett". Last ned programmet fra App World etter at den er avinstallert. Installasjonen begynner automatisk når nedlastingen er fullført.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha