John Deere traktor History

 John Deere Selskapet ble opprettet av John Deere på midten av 1800-tallet bodde han i Grand Detour, Illinois, og jobbet som en smed. Vendt ned hardt på Midwestern slettene, begynte John Deere bygge traktorer for bruk av bønder og bedrifter som var bedre i stand til å dyrke jorda. De første traktorene var ansvarlig for å etablere en stor del av landbruksutvikling i hele Midtvesten.

 Steel Plow

 Den støpestål plog var den første traktoren produsert av John Deere i 1837. Han bidro til å etablere merkevaren og selskapet som en av de mest kjente i verden. Deere har utviklet plogen etter merke hvordan en kan lett gaffel inn i en haug med høy, og tilpasset konseptet til plogen å dyrke jorda.

 Clipper Plow

 Etter å ha bygget en stor fabrikk for å bygge sine traktorer i Moline, Illinois, har selskapet John Deere utvidet sitt produktspekter. I 1857 Clipper plogen ble innført. Denne nye plog valgt en løpende kniv som kan kutte vegetasjonen selv.

 Spesialisering

 John Deere traktor selskapet gikk offentlig i 1868, akkurat i tide for selskapet å utvide sitt produktspekter. Selskapet startet produksjon spesialiserte traktorer som kan fungere som kultivatorer, harver, såmaskiner.

 Bensin Motor

 Med økende konkurranse fra Ford Motor Company og General Motors, John Deere Waterloo Boy Tractor kjøpt og startet produksjon av bensin traktor i 1918. I sitt første år, modellene solgt 5634 enheter.

 Produktivitet

 Det var ikke før 1980 at John Deere er den neste store fremskritt i traktorteknologi. I år Deere introduserte bomull picker fire-rad en massiv traktor som kan øke produktiviteten på gårder med opptil 95 prosent.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha