Juridiske rettigheter leietakere Texas

 Texas leietakere har rettigheter som tilbys til dem etter loven i staten. Texas leietakere kan utøve disse rettighetene mot diskriminering, usikre og usunn levekår, konflikter på innskudd og sikkerhets utkastelser. Riks Texas Advokaten oppfordrer leietakere til å bli kjent med de lover som regulerer rettighetene til leietakere.

 Diskriminering

 Ifølge Texas Fair Housing Act, kan leietakere leve hvor de vil så lenge de ikke er tidligere dømt forbrytere. Texas leietakere kan ikke nektes bolig på grunn av sin rase, farge, religion, kjønn, funksjonshemming, familiestatus eller nasjonal opprinnelse. Texas loven beskytter leietakere mot diskriminering og bærer med seg straffer for de som bryter loven. Leietakere som mistenker at de har blitt nektet boliger basert på diskriminering må sende inn en klage til Texas Workforce Kommisjonen Civil Rights Division.

 Eiendoms

 Texas Leietakere har rett til å leve i et rolig miljø. En rolig miljø betyr at leietakere ikke skal bli forstyrret av overdreven og uutholdelig støy, uten saklig grunn utkastelse og trusler om et driftsavbrudd av offentlige tjenester. Leietakere må informeres på forhånd om reparasjoner eller byggeprosjekter som vil resultere i å ha vann, strøm, telefon eller andre hjelpemidler stenge.

 Eiendommen må ha følgende egenskaper av trygghet og sikkerhet: vinduslåser, Deadbolts skiftenøkkel og en røykvarsler. Hvis de ikke er installert funksjoner, leietakere har rett til å kreve sin toll.

 Betingelser for livet

 Texas A leietaker trenger ikke å tåle usunn og farlig levekår. Leietaker opptar eiendommen som Texas bør være fri for angrep med kakerlakker, rotter, termitter og andre skadedyr. Det bør ikke være noen lekkasjer i taket eller gasslekkasjer. Må også har den egenskapen av varmt vann, rørleggerarbeid og up-to-date ledningsnett. Texas Leietakere har rett til å be om en utleier å foreta reparasjoner på eiendom eller være i stand til å forlate uten straff. Ifølge statsadvokat i Texas, i noen tilfeller, kan leietakere gjøre de nødvendige reparasjoner og trekke fra kostnadene for leie.

 Sikkerhet Innskudd

 Texas lov fastsetter at leietakere har rett til refusjon av sine innskudd etter at leieavtalen ble avsluttet, og de beveger seg på en eiendom. Utleier må returnere depositum til den tidligere leietaker innen 30 dager etter at de flyttet. Leietakere kan saksøke en utleier for innskuddet hvis det ikke blir returnert. Leietakere kan også utfordre og å saksøke hvis mengden av innskuddet som er refundert er ikke nøyaktig på grunn av fradrag utleier har gjort for reparasjoner og rengjøring kostnader.

 Utvisning

 Texas loven sier eierne må varsle leietakere av den hensikt å utvise minst tre dager i forveien. Texas Leietakere kan gjelde for en dommer av lokal fred eller dommer i en løype innen seks dager etter at utleieren arkivert umiddelbar utvisning. Leietakere har rett til å holde seg på eiendommen før en dommer beordret deportasjonen. Ikke på noe tidspunkt kan en utleier gå inn på eiendommen for å fjerne leietakers eiendom. Leietakere har rett til å bo på eiendommen med den begrunnelse at riktige prosedyrer for å fordrive ble ikke leien ble betalt i tide hver måned, reparasjonene ble stadig behov og andre regioner av leieavtalen er blitt krenket .

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha