Kajakker og kanoer gummibåt

Hvis du ikke har erfaring med kajakker, kanoer og lignende håndverket, er det definitivt tilgitt for ikke å vite forskjellen mellom dem, eller, ja, uten å vite at det er forskjeller først. Faktisk, selv de som har litt erfaring i å navigere elver og innsjøer i ulike typer båter, de kan ikke være visse forskjeller mellom kajakker og kanoer.

En årsak til dette forvirring er det faktum at produsentene kan være ganske vilkårlig når det gjelder å navngi produkter. En type skip som er blitt ganske populær blant entusiaster i 'oppblåsbar kajakk ". Men det er en misjonær på en måte, som enhver entusiast kan sikkert si kajakker. For mange av dem, båtene som produsentene kaller 'oppblåsbare kajakker' er, faktisk, oppblåsbare kanoer.

Forskjellen kan forklares ved hjelp av en relativt enkel analogi. En kano kan være lik en robåt eller krukke - er bare noe løs og lar deg sitte på den uten å synke om. En kajakk, men er mer som et par Levis jeans. Mens man bare får inn en båt og begynner å flyte i det, kajakk må "fange", som du sier et par jeans. Denne analogien bare beskriver forskjellen i kjøreegenskaper, som er en av de største forskjellene mellom en kano og en kajakk.

Det er nettopp denne forskjellen i kjøreegenskapene som er grunnlaget for følgende forskjell mellom kajakker og kanoer. Hvis du hadde den nødvendige ferdigheter, kan du enkelt manøvrere en kajakk på noen raskere i de mest voldelige elvene i verden. Hvis du prøvde å gjøre det samme i en kano, men det er svært sannsynlig å ende opp med å krasje mot en steinete område i midten av hvite og musserende bekker.

Et eksempel på overlegenhet når manøvrerbarhet av kajakker er evnen til å kjøre dump Eskimo. Den Ekimo roll er en manøver som brukes av eksperter i kajakk der personen med vilje snur kajakken i en bevegelse som ligner på et sveip. Prøve dette samme manøver på en "oppblåsbar kajakk" ville være praktisk talt en selvmord, spesielt hvis vannet vannet beveger seg raskere enn den mykere strømmen.

Selvfølgelig grunnen til dette er at oppblåsbare kajakker er rett og slett ikke laget for bruk i henhold til vilkårene som er beskrevet her. Enten du er en person som setter pris på å være alene med naturen eller dele med en annen person, oppblåsbare kajakker er et flott alternativ til å dele båten med en haug med fremmede skriker. Oppblåsbare kajakker kan lett finnes i størrelser som gjør at en eller to passasjerer i samme båt. Mens oppblåsbar kajakk sikkert miste i en konkurranse mot andre båter hardt skall, de er mer stabile enn vanlige kajakker og tillate enklere syklet sport eller bløtbunnsbåter. Dersom lagringsplass og portabilitet er viktig for deg, bør du seriøst vurdere å kjøpe en oppblåsbar kajakk.

For mer informasjon om oppblåsbare kajakker og kanoer besøke:

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha