Kameler

Levekår et bestemt område, for å imøtekomme tilstedeværelsen av en bestemt type liv i atmosfærer, for eksempel i ørkenområder, der ulike typer av både plante- og dyreliv, skal være betinget til værforhold mener tilstedeværelsen av begrensede vannressurser, pluss masse sand; der et klart eksempel på støtte til ørkenforhold i forhold til land og klima, er de kamelene, dyr som har perfekte egenskaper til å tilpasse seg de tørre og ørkenområder siden deres kroppen ved ulike forhold klarer å gjøre bedre bruk vann og mat du spiser, og ikke stole så mye vann og kan tåle en lang tid uten å spise noe mat, så ørkenforhold ikke i stor grad påvirke.

Kameler blant andre kjennetegn, er i gruppen av veterinærmyndighetene dyr er et dyr som støtter og gå med slutten av fingrene, sammen med andre forhold av deres lemmer vil i stor grad forenkle tåle varme Det poserer på sand i ørkenområder.

Snakker av kameler verdt skille at det er 2 forskjellige typer av kameler og fant Baktriakamel og camelus dromedarius, men hvis begge artene har svært like forhold, så mye at man kan si det er en etterkommer av de dromedaries bactrianus. I begge artene, er fraværet av horn gitt, er drøvtyggere, har ingen nese og neseborene danner skråstilte åpninger, og har en øvre leppe oppdeles og som kan beveges hver for seg, i tillegg til at er utvidbar, har lange tynne ben, sammen med en stor del av magen. De to artene har noe spesielt i forhold til gruppen av hovdyr, siden stedet for hovene har er to forskjellige fingre. I slutt forskjeller mellom de to artene er svært få, slik som utmerker seg med det blotte øye, er det at den dromedarius har en kort frakk minst, en mindre robust legeme, og i stedet for å ha to pukler, har bare en.

Blant de mest kjente fysiske egenskapene til kamelen, er det verdt å nevne en hard, tørr hud, og i ulike deler av kroppen din tilstedeværelse av en slags innmat gitt større grad i brystet og knærne, som er en god støtte for ulike aktiviteter som kamelene legge tåle vekten og resten i varmt jord.

Hump, i motsetning til hva mange tror er ikke en vanntank, men i den delen av kroppen til en opphopning av fett kamel show, som har den primære fordelen å akkumulere fett på en enkeltpunkt vann utskillelse unngås i hele kroppen, slik at Pussycat vannforbruk, i tillegg til slike pukkel kameler ut energi når god morgen passerte uten å forbruke noe, noe som vil gjøre hump nedgang, så hvis kameler konsumerer en tilstrekkelig mengde mat og en god hvile hump tilbake til normal posisjon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha