Kameraene Best Low Lys

 Danseklubbscenen er levende og visuelt spennende. Klubbeiere, DJs og gjester ønsker alle en måte å gjøre opp for det på video. Deres etterspørsel etter kvalitets lite lys videokameraer sender dem til noen av de beste produsentene av utstyr salg av fotografering. Dette er de beste kameraene for å fange video i dårlig lys i en rekke sammenhenger.

 FujiFilm F30

 F30 Fuji Film skaper dårlig lys kvaliteten på videoen, og tilbyr andre funksjoner som gjør allsidig. Dette kameraet har en 3x zoom bringer all action på nært hold. Inkludert er 3 kontinuerlige opptaksmuligheter. En kontinuerlig modus av tre skudd, ett for 40 skudd og tok 40 skudd, men bare beholder de tre siste. Phillip Ryan, redaktør og produkt anmelder, sa: "Hvis du er ute etter en solid all-around kamera som er bra for lite lys, Fujifilm FinePix F30 vil ikke skuffe."

 Panasonic Lumix DMC-GH1

 Dette kameraet er en populær en for lite lys video. DMC-GH1 har flere enkle å bruke kontroller som tilpassmoduser som tillater brukeren å forhåndsinnstille sine favoritt-innstillinger til en enkelt knapp og menyer som muliggjør rask tilgang til viktige parametere som de foretrukne lukkerinnstillinger, kontrast og Flash. I 2010, har denne enheten en seer dreie skjermen med oppløsning på et kamera, slik at brukeren kan se handlingen i sanntid, uten at kameraet blir limt til sine øyne. Kameraet kan du også endre linsen, med allsidigheten til et speilreflekskamera enkelt linse som brukes av fagfolk over hele verden.

 Canon Powershot SD990 IS

 Canon Powershot er en kompakt og brukervennlig kamera med videofunksjon. Den har en reduksjon på 3,7 zoom og røde øyne. Kameraet tar også bilder raskere og gir et sideforhold på 16: 9 Format dommer høyde og bredde i et gitt område. 16: 9-formatet regnes high definition video og TV. Kameraet stiller automatisk kontrast og reduserer utseendet på video risting eller rykking som kan dukke opp i håndholdte videokameraer. Canon Powershot er laget for å være kompatibel med det nye operativsystemet Windows 7. Den har også en rask utskriftsalternativ for nedlasting eller utskrift av fotografier enkelt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha