Økes Tall Deler av serienumre

 Ted har en rekkevidde på serienummeret på det A12345678B format. Han vil gjerne ha en formel som vil øke den numeriske delen av serienummeret ved 1. Så finne det neste nummeret vil A12345679B, deretter A12345680B.

 Det er faktisk noen måter du kan gå om dette, og det første er egentlig ikke en formel i det hele tatt. I stedet kan du opprette en egendefinert størrelse som viser serienummeret. Hvordan du går om å lage tilpassede formater er beskrevet i andre Excel tips; Formatet skal se slik ut:

 "A" # "B"

 Så, i en celle som har brukt dette formatet, trenger du bare den numeriske delen av serienummeret inneholdt. Deretter kan du bruke vanlig Autofyll for å fylle teknikker mange celler som kreves med serienummeret.

 Hvis du har ditt hjerte satt på ved hjelp av en formel, så det følgende skal fungere fint så lenge mønsteret for serienummeret er en enkelt bokstav, åtte sifre, og noen avsluttende brev:

 = VENSTRE og HØYRE MID 1 &

 Dette forutsetter at celle A1 inneholder nybegynner serienummer. Hvis man har formelen i celle A2, kan kopieres så mange ganger som nødvendig, avhengig av det ønskede antall serienumre.

 Hvis den numeriske delen av serienummeret med nuller kan starte, må du bruke en annen formel for å gi riktig null padding:

 = LEFT & TEKST (VERDI (MID) + 1, "00 million") og HØYRE

 Excel tips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Excel trening. Dette tipset gjelder for Microsoft Excel 97, 2000, 2002 og 2003. Du kan se en versjon av dette tipset for Båndet av Excel finner du her: Numerisk Økning Andel av serienumre.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha